Avui presentem una recepta original i senzilla cloïsses i musclos saltejats amb carxofes:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Ingredients per a dues persones:
- 500 grams de cloïsses.
- 500 grams de musclos.
- Tres carxofes grans.
- Julivert.
- Dos grans d'all.
- Oli.
Elaboració:
- Posar les cloïsses amb aigua i sal per tal que deixin anar la sorra.
- Netejar els musclos.
- Treure les fulles superficials de les carxofes i tallar-ne la punta i la tija. Netejar amb aigua i tallar a quarts.
- Picar l'all i el julivert.
- A una olla gran posar els musclos amb un rajolí d'oli i a foc alt. Tapar l'olla per tal que es coguin al vapor i anar remenant de tant en tant.
- A una paella gran (hi acabarem posant els musclos i les cloïsses) saltejar les carxofes a foc mitjà-alt i amb una mica d'oli.
- A una altra paella posar l'all a daurar-se.
- Quan l'all comenci a daurar-se, tirar-hi les cloïsses i remenar de tant en tant.
- Quan les cloïsses estiguin obertes, tirar-hi el julivert i remenar.
- Quan els musclos i les cloïsses estiguin cuits i les carxofes daurades, escorre els musclos i les cloïsses i afegir-los a la paella on s'estan daurant les carxofes.
- Remenar bé i quan estiguin tots els ingredients ben integrats servir a una safata gran.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada