Cloïsses i musclos saltejats amb carxofes

Avui presentem una recepta original i senzilla cloïsses i musclos saltejats amb carxofes:
Cloïsses i musclos saltejats amb carxofes

Ingredients per a dues persones:
  • 500 grams de cloïsses.
  • 500 grams de musclos.
  • Tres carxofes grans.
  • Julivert.
  • Dos grans d'all.
  • Oli.

Elaboració:
  1. Posar les cloïsses amb aigua i sal per tal que deixin anar la sorra.
  2. Netejar els musclos.
  3. Treure les fulles superficials de les carxofes i tallar-ne la punta i la tija. Netejar amb aigua i tallar a quarts.
  4. Picar l'all i el julivert.
  5. A una olla gran posar els musclos amb un rajolí d'oli i a foc alt. Tapar l'olla per tal que es coguin al vapor i anar remenant de tant en tant.
  6. A una paella gran (hi acabarem posant els musclos i les cloïsses) saltejar les carxofes a foc mitjà-alt i amb una mica d'oli.
  7. A una altra paella posar l'all a daurar-se.
  8. Quan l'all comenci a daurar-se, tirar-hi les cloïsses i remenar de tant en tant.
  9. Quan les cloïsses estiguin obertes, tirar-hi el julivert i remenar.
  10. Quan els musclos i les cloïsses estiguin cuits i les carxofes daurades, escorre els musclos i les cloïsses i afegir-los a la paella on s'estan daurant les carxofes.
  11. Remenar bé i quan estiguin tots els ingredients ben integrats servir a una safata gran.

Bon profit!

Comentaris