En l'entrada d'avui presentem una recepta senzilla però molt gustosa.
Fettuccine amb cloïsses:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Fettuccine amb cloïsses:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 175 grams de fettuccine a l'ou.
- 500 grams de cloïsses.
- Mitja ceba gran (o una ceba petita).
- Un pot de tomàquet natural triturat.
- Mig gotet de vi blanc.
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Posar les cloïsses amb aigua i sal per tal que deixin anar la sorra.
- A una olla mitjana, posar aigua a bullir i quan arrenqui el bull, tirar-hi els 175 grams de fettuccine i un raig d'oli.
- Picar la ceba a trossos petits.
- A una paella gran (hi acabarem posant els fettuccine) posar la ceba amb força oli i a foc mitjà. Anar remenant de tant en tant.
- Escorre les cloïsses i esbandir-les.
- Quan la ceba estigui feta, tirar-hi les cloïsses i pujar una mica el foc. Remenar de tant en tant.
- Quan les cloïsses estiguin obertes, tirar-hi el mig gotet de vi blanc
- Deixar que s'evapori l'alcohol del vi i tirar-hi el tomàquet. Remenar.
- Deixar que el tomàquet es cogui a foc mitjà-baix uns 5-10 minuts.
- Provar i corregir de sal si cal. Si la salsa està àcida es pot corregir amb una mica de sucre (mitja cullereta petita) i sal.
- Quan els fettuccine estiguin cuits escorre'ls bé i afegir-los a la paella.
- Remenar, tirar-hi una mica de pebre i quan estigui tot integrat, servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada