Avui presentem una recepta que preparava la meva besàvia i que primer la meva mare i més recentment jo, hem actualitzat i adaptat.
Pollastre al forn amb patates fregides:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Pollastre al forn amb patates fregides:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 6 cuixetes de pollastre.
- 3 patates mitjanes.
- Un grapat d'ametlles torrades (unes 15).
- Tres grans d'all grossos.
- Vinagre de Mòdena.
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients.
- A un vol petit triturar els grans d'all i quan estiguin esmicolats afegir força oli i vinagre de Mòdena.
- Remenar fins que la barreja s'integri.
- Salpebrar les cuixetes per ambdós costats.
- Amb una cullera untar el fons de la safata que anirà al forn amb una part de la barreja.
- Posar a la safata les 6 cuixetes de pollastre i amb la cullera tirar per sobre el que queda de la barreja. Amb la cara inferior de la cullera untar les cuixetes uniformement.
- Al mateix vol triturar les ametlles prèviament pelades.
- Tirar per sobre de les cuixetes les ametlles triturades.
- Posar al forn a uns 170 graus i deixar 25 minuts.
- Girar les cuixetes i salpebrar-les. Deixar uns 20 minuts més.
- Pelar les patates, tallar-les a quadrats petits i fregir-les.
- Quan les cuixetes ja estiguin, servir-les a dos plats i tirar les patates a la safata on estaven les cuixetes (intentant no afegir més oli a la safata).
- Remenar bé i servir les patates als plats.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada