Remenat d'espàrrecs verds amb pernil i ceba

Benvinguts i benvingudes al bloc de cuina Bon profit! Avui comença oficialment el bloc amb una recepta senzilla, molt gustosa i amb un dels ingredients principals de temporada: els espàrrecs de marge.

Remenat d'espàrrecs verds amb pernil i ceba:
Remenat d'espàrrecs verds amb pernil i ceba

Ingredients per a dues persones:
  • Un grapat d'espàrrecs verds de marge (prims).
  • Tres ous grans.
  • Mitja ceba gran.
  • Pernil salat tallat a daus (uns 75 grams).
  • Sal i oli.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients.
  2. Tallar la ceba a trossos petits i posar a la paella amb força oli i a foc mitjà-baix per tal que es vagi fent a poc a poc. Anar remenant-la de tant en tant.
  3. Treure la part inferior dels espàrrecs i netejar-los amb aigua. Assecar-los molt bé. Tallar-los a trossos petits.
  4. A una altra paella, posar els espàrrecs a foc mitjà-alt i poc oli i deixar que es daurin. Remenar de tant en tant.
  5. Batre els tres ous com si fossin per fer una truita.
  6. Quan els espàrrecs estiguin daurats, incorporar a la paella el pernil salat tallat a daus.
  7. Deixar coure i quan el pernil ja estigui a punt, afegir-hi la ceba (que ja ha d'estar cuita).
  8. Tirar una mica de sal (no massa que el pernil ja és salat).
  9. Incorporar els ous batuts i anar remenant de tant en tant per tal que no quedi una truita sinó un remenat.

Acompanyat amb pa amb tomàquet torrat queda boníssim,

Bon profit!

Comentaris

  1. Felicitats per la inaguració del blog!!!!
    Quina bona pinta que fa aquest remenat, el tindré que provar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Espero que t'agradi molt la recepta :)

      Elimina
  2. Molt bé incloure un producte com els espàrrecs de marge, molt adïent per les dates en que ens trobem, animo a tothom a tastar-los ja que tenen un punt diferent dels espàrrecs vers típics de supermercat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada