Avui presentem una amanida lleugera i fresca.
Amanida d'espinacs, formatge tendre i préssec en almívar:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Amanida d'espinacs, formatge tendre i préssec en almívar:
Ingredients per a dues persones:
- Un paquet de dues racions d'espinacs (uns 125 grams).
- Una llauna/pot petit de préssec en almívar d'uns 115 grams sense l'almívar.
- Uns 100 grams de formatge fresc.
- Un grapat de nous.
- Vinagre de Mòdena, oli, sal i mostassa a l'antiga.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients.
- Netejar els espinacs segons instruccions i preferències (per exemple treure la cueta i rentar amb aigua).
- Assecar-los molt bé.
- Tallar a trossos petits el formatge tendre i el préssec en almívar.
- A un bol, picar el grapat de nous.
- A un altre bol, posar força oli, un pessic de sal, un bon rajolí de vinagre de Mòdena i menys de mitja cullerada petita de mostassa. Remenar fins que s'integri tot.
- Per servir: posar els espinacs a un plat, tirar per sobre els trossos de formatge fresc i préssec i tirar les nous per sobre com si fos sal.
- Tirar-hi la vinagreta.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada