Amanida d'espinacs, formatge tendre i préssec en almívar

Avui presentem una amanida lleugera i fresca.

Amanida d'espinacs, formatge tendre i préssec en almívar:
Amanida d'espinacs, formatge tendre i préssec en almívar

Ingredients per a dues persones:
  • Un paquet de dues racions d'espinacs (uns 125 grams).
  • Una llauna/pot petit de préssec en almívar d'uns 115 grams sense l'almívar.
  • Uns 100 grams de formatge fresc.
  • Un grapat de nous.
  • Vinagre de Mòdena, oli, sal i mostassa a l'antiga.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients.
  2. Netejar els espinacs segons instruccions i preferències (per exemple treure la cueta i rentar amb aigua).
  3. Assecar-los molt bé.
  4. Tallar a trossos petits el formatge tendre i el préssec en almívar.
  5. A un bol, picar el grapat de nous.
  6. A un altre bol, posar força oli, un pessic de sal, un bon rajolí de vinagre de Mòdena i menys de mitja cullerada petita de mostassa. Remenar fins que s'integri tot.
  7. Per servir: posar els espinacs a un plat, tirar per sobre els trossos de formatge fresc i préssec i tirar les nous per sobre com si fos sal.
  8. Tirar-hi la vinagreta.

Bon profit!

Comentaris