Bizcocho de iogurt natural

En l'entrada d'avui presentem la recepta d'un bizcocho molt fàcil de fer i que queda boníssim.

Bizcocho de iogurt natural:
Bizcocho de iogurt natural


Ingredients:
  • 1 iogurt natural sense sucre. Utilitzarem el recipient del iogurt a mode de mesurador. Per fer les mesures, no omplir el recipient fins a dalt, sinó fins on arribava el iogurt.
  • 3 ous.
  • 2 mesures de iogurt de sucre.
  • 3 mesures de iogurt de farina.
  • 1 mesura de iogurt d'oli d'oliva.
  • 1 sobre de llevat (d'uns 16 grams).
  • 1 llimona i 1 taronja.
  • Un pessic de sal.
  • 25 grams de mantega (una pastilla petita).
  • Una mica més de farina per estendre sobre el motllo.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients i ratllar la pell de la llimona i de la taronja.
  2. A un bol gran, avocar el iogurt i la pell ratllada de la llimona i la taronja.
  3. Avocar també el llevat i la farina.
  4. I el sucre i el pessic de sal.
  5. Remenar una mica.
  6. Avocar els ous i l'oli al bol i remenar fins que quedi una massa homogènia i sense grumolls.
  7. Untar el motllo amb la mantega i escampar-hi una mica de farina. Això farà que el bizcocho no s'enganxi al motllo.
  8. Posar la barreja al motllo i col·locar al forn (sense haver-lo escalfat abans).
  9. Deixar coure al forn 20 minuts a uns 180 graus.
  10. Baixar la temperatura del forn a 150 graus i posar-lo en mode que només escalfi per la part de sota (per tal que no es dori més), deixar coure uns 10 minuts més.
  11. Quan estigui, treure'l del forn i deixar refredar a temperatura ambient.

Bon profit!

Comentaris