En l'entrada d'avui presentem la recepta d'un bizcocho molt fàcil de fer i que queda boníssim.
Bizcocho de iogurt natural:
Ingredients:
Elaboració:
Bizcocho de iogurt natural:
Ingredients:
- 1 iogurt natural sense sucre. Utilitzarem el recipient del iogurt a mode de mesurador. Per fer les mesures, no omplir el recipient fins a dalt, sinó fins on arribava el iogurt.
- 3 ous.
- 2 mesures de iogurt de sucre.
- 3 mesures de iogurt de farina.
- 1 mesura de iogurt d'oli d'oliva.
- 1 sobre de llevat (d'uns 16 grams).
- 1 llimona i 1 taronja.
- Un pessic de sal.
- 25 grams de mantega (una pastilla petita).
- Una mica més de farina per estendre sobre el motllo.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients i ratllar la pell de la llimona i de la taronja.
- A un bol gran, avocar el iogurt i la pell ratllada de la llimona i la taronja.
- Avocar també el llevat i la farina.
- I el sucre i el pessic de sal.
- Remenar una mica.
- Avocar els ous i l'oli al bol i remenar fins que quedi una massa homogènia i sense grumolls.
- Untar el motllo amb la mantega i escampar-hi una mica de farina. Això farà que el bizcocho no s'enganxi al motllo.
- Posar la barreja al motllo i col·locar al forn (sense haver-lo escalfat abans).
- Deixar coure al forn 20 minuts a uns 180 graus.
- Baixar la temperatura del forn a 150 graus i posar-lo en mode que només escalfi per la part de sota (per tal que no es dori més), deixar coure uns 10 minuts més.
- Quan estigui, treure'l del forn i deixar refredar a temperatura ambient.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada