Avui presentem una recepta fresca i molt senzilla, que ens anirà molt bé pels dies calorosos.
Amanida de cigrons i salmó:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Amanida de cigrons i salmó:
Ingredients per a dues persones:
- Un pot de cigrons d'uns 220 grams havent-se escorregut.
- Uns 200 grams de salmó fumat.
- Un tomàquet d'amanida.
- Mitja ceba.
- Una pessic d'orenga.
- Un pessic de sal, pebre, oli i vinagre de Mòdena.
Elaboració:
- Esbandir els cigrons i posar-los a un bol.
- Ratllar el tomàquet i tirar-lo per sobre els cigrons.
- Picar la ceba fina i incorporar-la al bol.
- Tallar el salmó a quadrats petits i incorporar-los al bol.
- Remenar el contingut del bol i servir a un plat.
- A un bol petit posar:
- Un bon raig d'oli.
- Un rajolí de vinagre de Mòdena.
- Un pessic de sal i un d'orenga.
- Una mica de pebre.
- Remenar la vinagreta i tirar-ne una mica per sobre l'amanida servida.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada