Amanida de cigrons i salmó

Avui presentem una recepta fresca i molt senzilla, que ens anirà molt bé pels dies calorosos.

Amanida de cigrons i salmó:
Amanida de cigrons i salmó

Ingredients per a dues persones:
  • Un pot de cigrons d'uns 220 grams havent-se escorregut.
  • Uns 200 grams de salmó fumat.
  • Un tomàquet d'amanida.
  • Mitja ceba.
  • Una pessic d'orenga.
  • Un pessic de sal, pebre, oli i vinagre de Mòdena.

Elaboració:
  1. Esbandir els cigrons i posar-los a un bol.
  2. Ratllar el tomàquet i tirar-lo per sobre els cigrons.
  3. Picar la ceba fina i incorporar-la al bol.
  4. Tallar el salmó a quadrats petits i incorporar-los al bol.
  5. Remenar el contingut del bol i servir a un plat.
  6. A un bol petit posar: 
    1. Un bon raig d'oli.
    2. Un rajolí de vinagre de Mòdena.
    3. Un pessic de sal i un d'orenga.
    4. Una mica de pebre.
  7. Remenar la vinagreta i tirar-ne una mica per sobre l'amanida servida.

Bon profit!

Comentaris