Amanida de llenties i anxoves

L'entrada d'avui presenta una recepta d'amanida amb llegums.

Amanida de llenties amb anxoves:
Amanida de llenties i anxoves


Ingredients (per a dues persones):
  • Un pot de llenties d'uns 220 grams havent-les escorregut.
  • Una llauna de filets d'anxoves a l'oli d'oliva.
  • Mitja ceba.
  • 2 tomàquets.
  • Un pessic de sal, un d'orenga, pebre, oli i vinagre de Mòdena.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients.
  2. Esbandir les llenties i posar-les a un bol.
  3. Picar la ceba a trossos petits i incorporar-la al bol.
  4. Afegir les anxoves tallades a trossos petits.
  5. Ratllar els tomàquets i incorporar-los.
  6. Amanir amb un bon raig d'oli i un rajolí de vinagre de Mòdena.
  7. Afegir sal al gust (havent-la provada abans), pebre i el pessic d'orenga.
  8. Remenar, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 30 minuts.

Bon profit!

Comentaris

  1. Anònim21/9/24

    La meva mare feia aquesta recepta afegint el tomàquet a trossets. I feia una salsa verda boníssima que hi lliga molt bé triturant 1 ceba,1 all, 1 gotet d’oli d’oliva, 1/2 de vinagre, un pessic de sal i julivert. Tot fresquet de la nevera, a l’estiu és el meu plat preferit!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada