L'entrada d'avui presenta una recepta d'amanida amb llegums.
Amanida de llenties amb anxoves:
Ingredients (per a dues persones):
Bon profit!
Amanida de llenties amb anxoves:
Ingredients (per a dues persones):
- Un pot de llenties d'uns 220 grams havent-les escorregut.
- Una llauna de filets d'anxoves a l'oli d'oliva.
- Mitja ceba.
- 2 tomàquets.
- Un pessic de sal, un d'orenga, pebre, oli i vinagre de Mòdena.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients.
- Esbandir les llenties i posar-les a un bol.
- Picar la ceba a trossos petits i incorporar-la al bol.
- Afegir les anxoves tallades a trossos petits.
- Ratllar els tomàquets i incorporar-los.
- Amanir amb un bon raig d'oli i un rajolí de vinagre de Mòdena.
- Afegir sal al gust (havent-la provada abans), pebre i el pessic d'orenga.
- Remenar, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 30 minuts.
Bon profit!
La meva mare feia aquesta recepta afegint el tomàquet a trossets. I feia una salsa verda boníssima que hi lliga molt bé triturant 1 ceba,1 all, 1 gotet d’oli d’oliva, 1/2 de vinagre, un pessic de sal i julivert. Tot fresquet de la nevera, a l’estiu és el meu plat preferit!
ResponElimina