Filet de porc rostit a la mostassa amb patates fregides

Avui presentem una recepta molt gustosa i fàcil de preparar.

Filet de porc rostit a la mostassa amb patates fregides:
Filet de porc rostit a la mostassa amb patates fregides

Ingredients per a dues persones plat únic:
  • Una peça de 500 grams de filet de porc.
  • 4 grans d'all.
  • 2 cullerades soperes de mostassa a l'antiga.
  • 3 cullerades soperes de vi blanc.
  • 2 patates mitjanes.
  • Sal, oli i pebre.

Elaboració:
  1. Desenvasar la peça de filet, remullar amb aigua freda i assecar molt bé.
  2. Treure-li les parts de greix que hagin quedat.
  3. Fer uns talls superficials i en diagonal a una de les dues cares.
  4. Untar una bandeja que pugui anar al forn amb una mica d'oli.
  5. Posar a escalfar el forn a uns 250 graus.
  6. A un bol, aixafar els grans d'all i afegir dues cullerades soperes de mostassa i dues més d'oli.
  7. Afegir a la barreja sal i pebre.
  8. Escampar la barreja per tota la peça de filet i col·locar-lo a la safata.
  9. Tirar per sobre les tres cullerades de vi blanc.
  10. Quan el forn estigui calent, posar el filet i deixar coure a 200 graus durant uns 25 minuts.
  11. Quan en faltin 10 per tal que el filet estigui llest, pelar les patates, tallar-les a trossos petits i fregir-les.
    1. Quan estiguin fregides posar-les a un plat amb paper de cuina per tal que s'absorbeixi l'oli.
  12. Qua el filet ja estigui, deixar-lo reposar uns minuts a fora del forn.
  13. Servir la peça de filet sencera o tallada i amb les patates.
Bon profit!
Filet de porc rostit a la mostassa amb patates fregides

Comentaris