Avui presentem una recepta molt gustosa i fàcil de preparar.
Filet de porc rostit a la mostassa amb patates fregides:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Filet de porc rostit a la mostassa amb patates fregides:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- Una peça de 500 grams de filet de porc.
- 4 grans d'all.
- 2 cullerades soperes de mostassa a l'antiga.
- 3 cullerades soperes de vi blanc.
- 2 patates mitjanes.
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Desenvasar la peça de filet, remullar amb aigua freda i assecar molt bé.
- Treure-li les parts de greix que hagin quedat.
- Fer uns talls superficials i en diagonal a una de les dues cares.
- Untar una bandeja que pugui anar al forn amb una mica d'oli.
- Posar a escalfar el forn a uns 250 graus.
- A un bol, aixafar els grans d'all i afegir dues cullerades soperes de mostassa i dues més d'oli.
- Afegir a la barreja sal i pebre.
- Escampar la barreja per tota la peça de filet i col·locar-lo a la safata.
- Tirar per sobre les tres cullerades de vi blanc.
- Quan el forn estigui calent, posar el filet i deixar coure a 200 graus durant uns 25 minuts.
- Quan en faltin 10 per tal que el filet estigui llest, pelar les patates, tallar-les a trossos petits i fregir-les.
- Quan estiguin fregides posar-les a un plat amb paper de cuina per tal que s'absorbeixi l'oli.
- Qua el filet ja estigui, deixar-lo reposar uns minuts a fora del forn.
- Servir la peça de filet sencera o tallada i amb les patates.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada