Avui farem una recepta molt dolça.
Magdalenes de xocolata:
Ingredients (per a 22 unitats):
Per fer la recepta caldrà tenir motllos per a magdalenes que poden ser de silicona o en safata. Els motllos de paper es poden posar a dins dels de silicona (opcionalment) o dels espais de la safata (recomanat).
Elaboració:
Bon profit!
Magdalenes de xocolata:
Ingredients (per a 22 unitats):
- 250 grams de farina.
- 75 grams de cacau en pols.
- 200 grams de sucre.
- 10 cl d'oli d'oliva.
- 10 cl de llet.
- 1 sobre de llevat.
- 4 ous.
- 1 llimona.
- 1 pessic de sal.
Per fer la recepta caldrà tenir motllos per a magdalenes que poden ser de silicona o en safata. Els motllos de paper es poden posar a dins dels de silicona (opcionalment) o dels espais de la safata (recomanat).
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Ratllar la pell de la llimona.
- A un bol gran, posar les clares dels 4 ous i a un altre més petit els rovells.
- Batre les clares fins que quedin blanques i amb força escuma.
- Tirar-hi el sucre a poc a poc i sense deixar de remenar.
- Batre els rovells i incorporar-los al bol gran sense deixar de remenar.
- Barrejar la farina amb el cacau en pols i el llevat, mirant de trencar els grumolls.
- Avocar la meitat de la barreja de farina, cacau i llevat al bol sense deixar de remenar.
- Afegir-hi la llet i remenar.
- Acabar d'afegir el que queda de la barreja.
- Afegir l'oli i remenar.
- Tirar-hi el pessic de sal i la llimona ratllada i remenar fins que quedi una pasta homogènia.
- Amb una cullera sopera (o amb una mànega pastissera si se'n té) omplir els motllos de magdalenes fins a una mica més de la meitat (que falti poc més d'un dit per omplir-los).
- Quan faltin uns 6 motllos per omplir, encendre el forn per tal que s'escalfi.
- Posar els motllos al forn, havent-lo precalentat i deixar coure 20 minuts.
- Quan estiguin les magdalenes, deixar refredar a temperatura ambient.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada