En aquesta entrada presentem una recepta per sucar-hi pa.
Pollastre a la cassola amb xampinyons:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Pollastre a la cassola amb xampinyons:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 6 cuixetes de pollastre.
 - Uns 200 grams de xampinyons.
 - Uns 180 grams de tomàquet trossejat.
 - 1 pastanaga gran.
 - 1 ceba mitjana.
 - 2 grans d'all.
 - 1 fulla de llorer.
 - 2 dits d'un gotet de vi negre.
 - 0,5 litres de caldo de verdures.
 - 0,5 litres de caldo de carn.
 - Un grapat d'ametlles.
 - Pebre, oli i sal.
 
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
 - Filetejar i rentar molt bé els xampinyons.
 - Picar la ceba fina.
 - Tallar la pastanaga a trossos petits
 - Aixafar amb un morter les ametlles a un bol.
 - Salpebrar les cuixetes de pollastre.
 - A una cassola o a una paella profunda fer les cuixetes de pollastre amb força oli i a foc mitjà-alt.
 - Quan estiguin força daurades reservar-les a un plat.
 - Tirar a la cassola la ceba i els grans d'all aixafats però sencers.
 - Quan la ceba es comenci a daurar, tirar-hi la pastanaga.
 - Remenar i deixar coure uns minuts.
 - Tirar-hi els xampinyons, remenar i deixar que es coguin.
 - Quan els xampinyons hagin deixat anar el suc, tirar-hi els dos dits de vi.
 - Deixar evaporar l'alcohol.
 - Tirar-hi el tomàquet trossejat i deixar que fregeixi.
 - Quan el suc hagi reduït, afegir-hi les cuixetes de pollastre, remenar i deixar coure una mica.
 - A un recipient a part, barrejar el mig litre de caldo de carn amb el mig litre de caldo de verdura.
 - Tirar el litre de caldo a la cassola i afegir la fulla de llorer.
 - Deixar que redueixi remenant de tant en tant i a foc mitjà alt.
 - Si s'enganxa cal baixar el foc.
 - Quan hagi reduït tirar-hi les ametlles picades, remenar i deixar que cogui un parell de minuts més.
 - Servir.
 
Bon profit!

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada