En aquesta entrada presentem una recepta per sucar-hi pa.
Pollastre a la cassola amb xampinyons:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Pollastre a la cassola amb xampinyons:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 6 cuixetes de pollastre.
- Uns 200 grams de xampinyons.
- Uns 180 grams de tomàquet trossejat.
- 1 pastanaga gran.
- 1 ceba mitjana.
- 2 grans d'all.
- 1 fulla de llorer.
- 2 dits d'un gotet de vi negre.
- 0,5 litres de caldo de verdures.
- 0,5 litres de caldo de carn.
- Un grapat d'ametlles.
- Pebre, oli i sal.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Filetejar i rentar molt bé els xampinyons.
- Picar la ceba fina.
- Tallar la pastanaga a trossos petits
- Aixafar amb un morter les ametlles a un bol.
- Salpebrar les cuixetes de pollastre.
- A una cassola o a una paella profunda fer les cuixetes de pollastre amb força oli i a foc mitjà-alt.
- Quan estiguin força daurades reservar-les a un plat.
- Tirar a la cassola la ceba i els grans d'all aixafats però sencers.
- Quan la ceba es comenci a daurar, tirar-hi la pastanaga.
- Remenar i deixar coure uns minuts.
- Tirar-hi els xampinyons, remenar i deixar que es coguin.
- Quan els xampinyons hagin deixat anar el suc, tirar-hi els dos dits de vi.
- Deixar evaporar l'alcohol.
- Tirar-hi el tomàquet trossejat i deixar que fregeixi.
- Quan el suc hagi reduït, afegir-hi les cuixetes de pollastre, remenar i deixar coure una mica.
- A un recipient a part, barrejar el mig litre de caldo de carn amb el mig litre de caldo de verdura.
- Tirar el litre de caldo a la cassola i afegir la fulla de llorer.
- Deixar que redueixi remenant de tant en tant i a foc mitjà alt.
- Si s'enganxa cal baixar el foc.
- Quan hagi reduït tirar-hi les ametlles picades, remenar i deixar que cogui un parell de minuts més.
- Servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada