Còctel de gambes

En l'entrada d'avui presentem una recepta molt fresca i fàcil de fer.

Còctel de gambes:
Còctel de gambes

Ingredients per a dues persones:
  • 1 pinya grossa i rodona.
  • 18 llagostins cuits (poden ser congelats).
  • 4 fulles d'enciam.
  • Salsa còctel.

Elaboració:
  1. Tallar la pinya per la meitat i buidar-la amb l'ajuda d'una cullera i un ganivet petit:
    1. És important no foradar la pell.
    2. Anar col·locant el que anem traient de la pinya a un bol, suc inclòs.
  2. Quan la pinya estigui prou buida, tallar a trossos petits el que n'hem tret i descartar les parts més dures.
  3. Pelar 4 llagostins deixant-los la cua i reservar-los.
  4. Pelar els 12 llagostins restants completament i tallar-los a trossos. Incorporar-los al bol.
  5. Tallar les fulles d'enciam a trossos petits i incorporar-les al bol.
  6. Afegir al bol 6 cullerades petites de la salsa còctel i remenar per tal que s'integri tot bé.
  7. Omplir les dues meitats de la pinya amb la barreja i afegir dos llagostins a cada meitat a mode de decoració.
  8. Deixar refredar uns 15 minuts a la nevera.

Bon profit!

Comentaris