En l'entrada d'avui presentem una recepta molt fresca i fàcil de fer.
Còctel de gambes:
Ingredients per a dues persones:
Bon profit!
Còctel de gambes:
Ingredients per a dues persones:
- 1 pinya grossa i rodona.
- 18 llagostins cuits (poden ser congelats).
- 4 fulles d'enciam.
- Salsa còctel.
Elaboració:
- Tallar la pinya per la meitat i buidar-la amb l'ajuda d'una cullera i un ganivet petit:
- És important no foradar la pell.
- Anar col·locant el que anem traient de la pinya a un bol, suc inclòs.
- Quan la pinya estigui prou buida, tallar a trossos petits el que n'hem tret i descartar les parts més dures.
- Pelar 4 llagostins deixant-los la cua i reservar-los.
- Pelar els 12 llagostins restants completament i tallar-los a trossos. Incorporar-los al bol.
- Tallar les fulles d'enciam a trossos petits i incorporar-les al bol.
- Afegir al bol 6 cullerades petites de la salsa còctel i remenar per tal que s'integri tot bé.
- Omplir les dues meitats de la pinya amb la barreja i afegir dos llagostins a cada meitat a mode de decoració.
- Deixar refredar uns 15 minuts a la nevera.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada