En l'entrada d'avui presentem una recepta fresca i lleugera, perfecte pels dies en què faci més calor a l'estiu.
Amanida d'arròs amb tonyina i ou dur:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Amanida d'arròs amb tonyina i ou dur:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 200 grams d'arròs.
- 1 tomàquet d'amanida.
- 2 ous.
- 1 llauna de tonyina.
- Un grapat d'olives negres d'Aragó (unes 15).
- Vinagre de Mòdena, oli, pebre, orenga i sal.
Elaboració:
- Posar l'arròs a bullir uns 20 minuts.
- Posar els 2 ous també a bullir i deixar coure 13 minuts.
- Quan els ous estiguin cuits esbandir-los amb aigua freda i pelar-los.
- Quan l'arròs estigui, esbandir-lo amb aigua freda i quan estigui a temperatura ambient posar-lo a un bol.
- Ratllar els ous i afegir-los al bol amb l'arròs.
- Afegir també el tomàquet ratllat i la tonyina esmicolant-la.
- Treure el pinyol a les olives i posar-les a un recipient per triturar-les amb força oli, una mica de vinagre de Mòdena, sal i orenga. Triturar.
- Barrejar el contingut del bol (arròs, tonyina, ous i tomàquet) i amanir amb la vinagreta feta.
- Afegir-hi una mica de pebre i remenar per tal que s'integrin els ingredients.
- Deixar reposar a la nevera (havent-ho tapat) una hora com a mínim.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada