Amanida de poma i formatge de cabra

En aquesta entrada presentem una recepta d'amanida amb enciam.

Amanida de poma i formatge de cabra:
Amanida de poma i formatge de cabra

Ingredients per a dues persones:
  • Unes fulles d'enciam.
  • Uns 100 grams de formatge de cabra.
  • 1 poma Golden.
  • Un grapat de nous.
  • Oli, sal, pebre, vinagre de Mòdena i mitja cullerada petita de mostassa a l'antiga.

Elaboració:
  1. Tallar les fulles d'enciam a trossos petits i esbandir-los.
  2. Pelar la poma i tallar-la a trossos petits.
  3. Tallar també el formatge.
  4. Picar les nous.
  5. A un bol petit posar oli, un bon pessic de sal, un raig de vinagre de Mòdena i la mitja cullerada de mostassa. Remenar amb una forquilla per tal que s'integrin tots els ingredients.
  6. Eixugar molt bé els trossos d'enciam i col·locar-los a un bol gran o a dos plats profunds.
  7. Tirar per sobre els trossos de poma, formatge i una mica de pebre.
  8. Afegir també les nous picades com si fossin sal.
  9. Amanir amb la vinagreta feta.

Bon profit!

Comentaris