En aquesta entrada presentem una recepta d'amanida amb enciam.
Amanida de poma i formatge de cabra:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Amanida de poma i formatge de cabra:
Ingredients per a dues persones:
- Unes fulles d'enciam.
- Uns 100 grams de formatge de cabra.
- 1 poma Golden.
- Un grapat de nous.
- Oli, sal, pebre, vinagre de Mòdena i mitja cullerada petita de mostassa a l'antiga.
Elaboració:
- Tallar les fulles d'enciam a trossos petits i esbandir-los.
- Pelar la poma i tallar-la a trossos petits.
- Tallar també el formatge.
- Picar les nous.
- A un bol petit posar oli, un bon pessic de sal, un raig de vinagre de Mòdena i la mitja cullerada de mostassa. Remenar amb una forquilla per tal que s'integrin tots els ingredients.
- Eixugar molt bé els trossos d'enciam i col·locar-los a un bol gran o a dos plats profunds.
- Tirar per sobre els trossos de poma, formatge i una mica de pebre.
- Afegir també les nous picades com si fossin sal.
- Amanir amb la vinagreta feta.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada