Avui presentem una recepta oriental de peix, molt simple i gustosa.
Tataki de salmó:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Tataki de salmó:
Ingredients per a dues persones:
- 200 grams de salmó fresc de la part del llom (net i sense pell).
- 10 cl de salsa de soja.
- 1 cullerada de sucre moreno.
- 2 raigs de mel.
- 2 cullerades petites d'ous de truita.
- 2 llesques fines de xapata.
- 1 tomàquet de sucar.
- Sal i oli d'oliva.
Elaboració:
- A una cassola petita posar la salsa de soja, el sucre i al mel a reduir a foc mitjà-baix, removent de tant en tant.
- Quan la barreja hagi reduït, apartar la cassola del foc i deixar refredar a temperatura ambient.
- Tallar els lloms de salmó en dues peces rectangulars i fer-ne trossos petits.
- A una paella a foc alt i amb una mica d'oli escampat, daurar els trossos pels cantons uns segons.
- Posar els trossos daurats a un plat (no s'han de coure pel centre) i posar-lo al congelador uns 30 minuts.
- Passats els 30 minuts, tallar el salmó a trossos fins i col·locar-los a una safata o similar.
- A cada tros de salmó posar alguns ous de truita i tirar per sobre una mica de la reducció de salsa de soja i posar-ne també a un costat de la safata.
- Tallar dues llesques fines de xapata i sucar-les amb tomàquet, afegint una mica d'oli i sal.
- Posar les llesques a la safata on son els trossos de salmó.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada