La recepta que presentem avui és molt senzilla i gustosa.
Steak Tartar:
Ingredients per a dues persones:
Amb aquestes mesures no quedarà un Steak Tartar picant, si es volgués més picant s'incrementaria el nombre de cullerades de salsa Lea Perrins i de tabasco.
Elaboració:
Bon profit!
Steak Tartar:
Ingredients per a dues persones:
- 230 grams de filet de vedella (és important que sigui de bona qualitat).
- 2 rovells d'ou.
- 1 cullerada de postres de mostassa a l'antiga.
- 2 cullerades de postres de salsa Lea Perrins.
- 1 cullerada de postres de tabasco.
- 15 tàperes petites.
- 2 cogombrets.
- Mitja escalunya (chalota).
- Sal, oli i pebre.
- 6-12 torrades petites.
Amb aquestes mesures no quedarà un Steak Tartar picant, si es volgués més picant s'incrementaria el nombre de cullerades de salsa Lea Perrins i de tabasco.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Picar a ganivet la carn.
- Picar l'escalunya, les tàperes i el cogombret.
- Separar els rovells d'ou.
- A un bol gran però amb el fons arrodonit i estret posar la cullerada de mostassa, una mica d'oli i els rovells d'ou.
- Remenar fins que s'integrin els ingredients.
- Afegir la salsa Lea Perrins i el tabasco, remenar. Si cal, afegir una mica més oli per lligar la salsa.
- Afegir l'escalunya, les tàperes i els cogombrets picats i remenar. Si cal, afegir una mica més d'oli.
- Quan estiguin tots els ingredients integrats afegir al bol la carn picada i tirar-hi sal i pebre.
- Remenar amb una forquilla i una cullera, trinxant la carn per tal que la salsa arribi a tots els trossos.
- Deixar reposar uns 15 minuts a la nevera.
- A un plat petit col·locar un cèrcol d'emplatar i omplir-lo amb la meitat del Tartar.
- Retirar el cèrcol i acompanyar amb 3-6 torrades petites per untar.
- Repetir amb la resta del Tartar a un altre plat.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada