En motiu de l'inici de la tardor us proposem una recepta que hem preparat amb els primers bolets que hem collit aquesta temporada.
Macarrons amb camagrocs:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Macarrons amb camagrocs:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 150 grams de camagrocs.
- 200 grams de macarrons.
- 2 tomàquets mitjans.
- 3 grans d'all.
- Uns 20 grams de parmesà.
- Sal, pebre i oli.
Elaboració:
- Posem aigua a bullir en una olla.
- Netegem molt bé els camagrocs per tal que no els quedi gens de sorra.
- Quan l'aigua comenci a bullir, afegim els macarrons, un rajolí d'oli i dos pessics de sal.
- A una paella posem els grans d'all a daurar aixafats però sencers i amb força oli.
- Quan els grans d'all ja estiguin daurats, afegim els camagrocs nets.
- Ratllem els 2 tomàquets i quan els camagrocs estiguin cuits, hi afegim els tomàquets ratllats. Deixem sofregir uns minuts.
- Tastem la salsa i rectifiquem de sal (si el tomàquet és àcid tirar-hi mitja cullerada de postres de sucre i deixar coure).
- Quan els macarrons estiguin cuits, els escorrim i els tornem a posar a l'olla sense l'aigua.
- Afegim la salsa i remenem bé.
- Ratllem el parmesà.
- Servim els macarrons en un plat profund i hi tirem per sobre una mica de pebre, un rajolí d'oli i el parmesà ratllat.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada