Macarrons amb camagrocs

En motiu de l'inici de la tardor us proposem una recepta que hem preparat amb els primers bolets que hem collit aquesta temporada.

Macarrons amb camagrocs:
Macarrons amb camagrocs

Ingredients per a dues persones plat únic:
  • 150 grams de camagrocs.
  • 200 grams de macarrons.
  • 2 tomàquets mitjans.
  • 3 grans d'all.
  • Uns 20 grams de parmesà.
  • Sal, pebre i oli.

Elaboració:
  1. Posem aigua a bullir en una olla.
  2. Netegem molt bé els camagrocs per tal que no els quedi gens de sorra.
  3. Quan l'aigua comenci a bullir, afegim els macarrons, un rajolí d'oli i dos pessics de sal.
  4. A una paella posem els grans d'all a daurar aixafats però sencers i amb força oli.
  5. Quan els grans d'all ja estiguin daurats, afegim els camagrocs nets.
  6. Ratllem els 2 tomàquets i quan els camagrocs estiguin cuits, hi afegim els tomàquets ratllats. Deixem sofregir uns minuts.
  7. Tastem la salsa i rectifiquem de sal (si el tomàquet és àcid tirar-hi mitja cullerada de postres de sucre i deixar coure).
  8. Quan els macarrons estiguin cuits, els escorrim i els tornem a posar a l'olla sense l'aigua.
  9. Afegim la salsa i remenem bé.
  10. Ratllem el parmesà.
  11. Servim els macarrons en un plat profund i hi tirem per sobre una mica de pebre, un rajolí d'oli i el parmesà ratllat.

Bon profit!

Comentaris