Avui proposem unes postres molt senzilles i perfectes per als dies especials.
Mar de cava:
Ingredients per a 2 copes:
Per fer aquestes postres és important utilitzar un bon cava, en canvi el sorbet és millor que sigui una terrina bàsica, de marca blanca per exemple.
Elaboració:
Bon profit!
Mar de cava:
Ingredients per a 2 copes:
- Entre 10 i 15 cl de cava.
- Mig litre de sorbet de llimona.
- 1 llima.
- 6 fulles de menta.
Per fer aquestes postres és important utilitzar un bon cava, en canvi el sorbet és millor que sigui una terrina bàsica, de marca blanca per exemple.
Elaboració:
- Posar el sorbet a un recipient per a triturar.
- Començar a triturar i anar afegint a poc a poc el cava.
- Quan s'hagi compactat el sorbet i integrat amb el cava, servir en una copa gran.
- Ratllar una mica de pell de llima i escampar-la per sobre com si fos sal.
- Afegir les dues fulles de menta per decorar.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada