La recepta que presentem avui és per fer-la amb material ben fresc.
Tagliatelle a la tinta de sèpia:
Ingredients per a 2 persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Tagliatelle a la tinta de sèpia:
Ingredients per a 2 persones plat únic:
- 200 grams de tagliatelles a la tinta de sèpia (negres).
- 1 calamar gran.
- 1 sèpia mitjana.
- 250 grams de cloïsses.
- 2 grans d'all.
- 2 dits de vi blanc.
- Oli.
Elaboració:
- Posar les cloïsses en aigua amb sal per tal que deixin anar la sorra.
- Posar una olla amb aigua calenta a bullir.
- Netejar la sípia i el calamar i tallar-los a trossos rectangulars i petits.
- Quan l'aigua de l'olla bulli, posar-hi els tagliatelles.
- Picar els 2 grans d'all. Posar-los a daurar a una paella gran i amb un bon raig d'oli.
- Quan els grans d'all es comencin a daurar, afegir els trossos de calamar i sèpia i deixar coure.
- Esbandir les cloïsses i quan el calamar i la sèpia estiguin cuits afegir-les a la paella.
- Quan les cloïsses es comencin a obrir, afegir els 2 dits de vi blanc i deixar que s'evapori l'alcohol.
- Quan els tagliatelles estiguin cuits treure'ls de l'aigua bullint i posar-los a la paella.
- Deixar coure un parell de minuts a foc mitjà-alt i havent remenat per tal que els tagliatelles absorbeixin el suc.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada