En l'entrada que proposem avui presentem una recepta per aprofitar encara més les verdures del Caldo que vam preparar a l'entrada anterior: Recepta de caldo amb carn d'olla.
Crema de verdures del caldo:
Ingredients addicionals:
A part dels ingredients del caldo utilitzarem:
Elaboració per a 2 persones:
Bon profit i feliç any nou!
Crema de verdures del caldo:
Ingredients addicionals:
A part dels ingredients del caldo utilitzarem:
- Oli, sal i pebre.
- Una mica de llet.
Elaboració per a 2 persones:
- A partir del pas 9 de la recepta de caldo amb carn d'olla posem a un recipient per triturar:
- La carbassa.
- El porro.
- Un tros de col.
- Una patata.
- Un tros de pastanaga.
- Una mica del caldo de l'olla.
- Una mica de pollastre del tros de carcassa.
- Triturem fins que quedi en textura puré.
- Afegim un dit de llet i un bon raig d'oli.
- Triturem fins que quedi la textura de crema desitjada:
- Si es veu molt espès es pot afegir una mica més de llet i de caldo.
- La crema resultant es pot congelar i consumir un altre dia. Si s'escalfa bé a foc mitjà i removent sovint recupera la textura de crema original.
- Per servir: posar a un plat profund, afegir una mica de sal per sobre, una mica de pebre i unes gotetes d'oli.
Bon profit i feliç any nou!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada