Crema de verdures del caldo

En l'entrada que proposem avui presentem una recepta per aprofitar encara més les verdures del Caldo que vam preparar a l'entrada anterior: Recepta de caldo amb carn d'olla.

Crema de verdures del caldo:

Crema de verdures del caldo

Ingredients addicionals:
A part dels ingredients del caldo utilitzarem:
  • Oli, sal i pebre.
  • Una mica de llet.

Elaboració per a 2 persones:
  1. A partir del pas 9 de la recepta de caldo amb carn d'olla posem a un recipient per triturar:
    1. La carbassa.
    2. El porro.
    3. Un tros de col.
    4. Una patata.
    5. Un tros de pastanaga.
    6. Una mica del caldo de l'olla.
    7. Una mica de pollastre del tros de carcassa.
  2. Triturem fins que quedi en textura puré.
  3. Afegim un dit de llet i un bon raig d'oli.
  4. Triturem fins que quedi la textura de crema desitjada:
    1. Si es veu molt espès es pot afegir una mica més de llet i de caldo.
  5. La crema resultant es pot congelar i consumir un altre dia. Si s'escalfa bé a foc mitjà i removent sovint recupera la textura de crema original.
  6. Per servir: posar a un plat profund, afegir una mica de sal per sobre, una mica de pebre i unes gotetes d'oli.

Bon profit i feliç any nou!

Comentaris