Macarrons al pesto

En aquesta entrada presentem una recepta de macarrons molt senzilla i que es pot fer amb diferents tipus de pasta.

Macarrons al pesto:
Macarrons al pesto


Ingredients per a 2 persones (plat únic):
  • 200 grams de macarrons.
  • 100 grams de pinyons.
  • 15 fulles d'alfàbrega.
  • 40 grams de formatge parmesà.
  • 1 gra gran d'all.
  • 5 cullerades soperes d'oli d'oliva.
  • Una mica més d'oli, sal i pebre.

Elaboració:
  1. A una olla mitjana posar aigua calenta i posar a bullir.
  2. A un recipient per triturar afegir:
    1. 20 grams de parmesà tallats a daus petits.
    2. El gra d'all pelat i tallat a trossos petits.
    3. Les fulles d'alfàbrega netes i assecades amb una mica de paper de cuina.
    4. 100 grams de pinyons.
    5. Les 5 cullerades soperes d'oli d'oliva.
    6. Un bon pessic de sal.
  3. Triturar la barreja fins que quedi una pasta amb tots els ingredients integrats.
  4. Quan l'aigua de l'olla bulli, afegir els macarrons, una mica de sal i un raig d'oli i remenar.
  5. Deixar coure els macarrons segons les instruccions del paquet de macarrons.
  6. Quan els macarrons estiguin cuits, escorre'ls i tornar-los a posar a l'olla.
  7. Afegir a l'olla la pasta pesto i una mica de pebre. Remenar per tal que quedi el pesto repartir.
  8. Per servir posar a un plat i ratllar el parmesà que queda al gust.

Bon profit!

Comentaris