En aquesta entrada presentem una recepta de macarrons molt senzilla i que es pot fer amb diferents tipus de pasta.
Macarrons al pesto:
Ingredients per a 2 persones (plat únic):
Elaboració:
Bon profit!
Macarrons al pesto:
Ingredients per a 2 persones (plat únic):
- 200 grams de macarrons.
- 100 grams de pinyons.
- 15 fulles d'alfàbrega.
- 40 grams de formatge parmesà.
- 1 gra gran d'all.
- 5 cullerades soperes d'oli d'oliva.
- Una mica més d'oli, sal i pebre.
Elaboració:
- A una olla mitjana posar aigua calenta i posar a bullir.
- A un recipient per triturar afegir:
- 20 grams de parmesà tallats a daus petits.
- El gra d'all pelat i tallat a trossos petits.
- Les fulles d'alfàbrega netes i assecades amb una mica de paper de cuina.
- 100 grams de pinyons.
- Les 5 cullerades soperes d'oli d'oliva.
- Un bon pessic de sal.
- Triturar la barreja fins que quedi una pasta amb tots els ingredients integrats.
- Quan l'aigua de l'olla bulli, afegir els macarrons, una mica de sal i un raig d'oli i remenar.
- Deixar coure els macarrons segons les instruccions del paquet de macarrons.
- Quan els macarrons estiguin cuits, escorre'ls i tornar-los a posar a l'olla.
- Afegir a l'olla la pasta pesto i una mica de pebre. Remenar per tal que quedi el pesto repartir.
- Per servir posar a un plat i ratllar el parmesà que queda al gust.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada