En aquesta entrada proposem una recepta tradicional de macarrons:
Macarrons amb botifarra i salsa de tomàquet:
Ingredients per a 2 persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Macarrons amb botifarra i salsa de tomàquet:
Ingredients per a 2 persones plat únic:
- 200 grams de macarrons.
- Un pot de salsa de tomàquet fregit d'uns 350 grams.
- 1 ceba mitjana.
- Dues botifarres fresques de pagès (o unes 5 salsitxes fresques).
- Formatge tendre (o el que més us agradi però ratlleu-lo al moment).
- Dos dits de vi negre d'un gotet.
- Oli i pebre.
Elaboració:
- A una olla mitjana posar aigua calenta i posar-la al foc per fer-la bullir.
- Preparar la resta d'ingredients:
- Pesar la pasta.
- Pelar, rentar i picar la ceba.
- A una paella gran, posar la ceba a coure amb força oli i a foc mitjà-alt..
- Treure la pell de les botifarres.
- Quan la ceba estigui quasi cuita trencar les botifarres a trossos petits i afegir-los a la paella.
- Deixar coure remenant de tant en tant.
- Quan els trossos de botifarra es comencin a daurar afegir el vi. Deixar reduir i evaporar l'alcohol.
- Havent arrencat l'aigua a bullir, afegir els macarrons i un raig d'oli. Deixar-los coure segons preferències i instruccions del paquet.
- Quan el vi hagi reduït, tirar-hi el tomàquet fregit i deixar coure.
- Una vegada estiguin cuits els macarrons i la salsa hagi sofregit, escorre els macarrons i tornar-los a posar a l'olla ja sense aigua. Afegir la salsa de tomàquet, una mica de pebre i remenar.
- Servir els macarrons a un plat profund.
- Ratllar la quantitat de formatge que es vulgui i tirar-ne per sobre els macarrons.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada