La recepta que presentem en aquesta entrada és molt fàcil i ràpida de preparar però queda molt gustosa:
Llenties amb tomàquet i parmesà:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Llenties amb tomàquet i parmesà:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- Uns 400 grams de llenties cuites (pes del producte escorregut).
- 4 cullerades soperes de tomàquet fregit.
- Un tros de parmesà.
- Oli, pebre i herbes de Provença.
Elaboració:
- A una cassola posar a coure les llenties amb el propi suc del pot i a foc mitjà-alt.
- Quan hagi reduït una mica afegir un rajolí d'oli, pebre i una mica d'herbes de Provença.
- Afegir les 4 cullerades de tomàquet fregit.
- Deixar coure fins que hagi reduït del tot.
- Per servir, col·locar un cèrcol a un plat pla i ratllar força parmesà de manera que quedi a dins.
- Afegir la meitat de les llenties al cèrcol.
- Retirar el cèrcol i ratllar una mica més parmesà per sobre i afegir una mica de pebre.
- Repetir amb un altre plat i la resta de les llenties.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada