Llenties amb tomàquet i parmesà

La recepta que presentem en aquesta entrada és molt fàcil i ràpida de preparar però queda molt gustosa:

Llenties amb tomàquet i parmesà:
Llenties amb tomàquet i parmesà


Ingredients per a dues persones plat únic:
  • Uns 400 grams de llenties cuites (pes del producte escorregut).
  • 4 cullerades soperes de tomàquet fregit.
  • Un tros de parmesà.
  • Oli, pebre i herbes de Provença.

Elaboració:
  1. A una cassola posar a coure les llenties amb el propi suc del pot i a foc mitjà-alt.
  2. Quan hagi reduït una mica afegir un rajolí d'oli, pebre i una mica d'herbes de Provença.
  3. Afegir les 4 cullerades de tomàquet fregit.
  4. Deixar coure fins que hagi reduït del tot.
  5. Per servir, col·locar un cèrcol a un plat pla i ratllar força parmesà de manera que quedi a dins.
  6. Afegir la meitat de les llenties al cèrcol.
  7. Retirar el cèrcol i ratllar una mica més parmesà per sobre i afegir una mica de pebre.
  8. Repetir amb un altre plat i la resta de les llenties.

Bon profit!

Comentaris