La recepta que proposem avui es pot variar amb les verdures que més us agradin.
Ous al plat amb verdures:
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Bon profit!
Ous al plat amb verdures:
Ingredients per a 2 persones:
- Mitja ceba gran.
- Mig porro.
- 1 tomàquet gran i madur.
- 250 grams de xampinyons filetejats.
- 2 pastanagues mitjanes.
- 2 ous.
- Sal, oli d'oliva i pebre.
Elaboració:
- Netejar i picar la ceba i el porro.
- Netejar les pastanagues i tallar-les a trossos petits.
- Netejar els xampinyons.
- A una paella gran, posar a coure la ceba amb un bon raig d'oli i a foc mitjà-alt.
- Abans que la ceba es comenci a daurar, afegir el porro.
- Deixar coure uns minuts i afegir les pastanagues.
- Passats uns minuts més, afegir els xampinyons.
- Afegir un bon pessic de sal i pebre.
- Quan els xampinyons estiguin cuits, tallar el tomàquet a trossos mitjans i afegir-los.
- Baixar una mica el foc i deixar coure.
- Quan el tomàquet estigui gairebé cuit, posar el forn a escalfar a 190 graus.
- Tastar i rectificar de sal i pebre.
- Quan el tomàquet estigui cuit i el forn calent, posar el contingut de la paella a una cassola o plat que pugui anar al forn.
- Afegir dos ous per sobre i posar al forn.
- Deixar coure entre 6 i 8 minuts depenent del punt de cocció que es prefereixi.
- Treure del forn i servir tal qual i amb una mica de pa.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada