Ous al plat amb verdures

La recepta que proposem avui es pot variar amb les verdures que més us agradin.

Ous al plat amb verdures:
Ous al plat amb verdures

Ingredients per a 2 persones:
  • Mitja ceba gran.
  • Mig porro.
  • 1 tomàquet gran i madur.
  • 250 grams de xampinyons  filetejats.
  • 2 pastanagues mitjanes.
  • 2 ous.
  • Sal, oli d'oliva i pebre.

Elaboració:
  1. Netejar i picar la ceba i el porro.
  2. Netejar les pastanagues i tallar-les a trossos petits.
  3. Netejar els xampinyons.
  4. A una paella gran, posar a coure la ceba amb un bon raig d'oli i a foc mitjà-alt.
  5. Abans que la ceba es comenci a daurar, afegir el porro.
  6. Deixar coure uns minuts i afegir les pastanagues.
  7. Passats uns minuts més, afegir els xampinyons.
  8. Afegir un bon pessic de sal i pebre.
  9. Quan els xampinyons estiguin cuits, tallar el tomàquet a trossos mitjans i afegir-los.
  10. Baixar una mica el foc i deixar coure.
  11. Quan el tomàquet estigui gairebé cuit, posar el forn a escalfar a 190 graus.
  12. Tastar i rectificar de sal i pebre.
  13. Quan el tomàquet estigui cuit i el forn calent, posar el contingut de la paella a una cassola o plat que pugui anar al forn.
  14. Afegir dos ous per sobre i posar al forn.
  15. Deixar coure entre 6 i 8 minuts depenent del punt de cocció que es prefereixi.
  16. Treure del forn i servir tal qual i amb una mica de pa.

Bon profit!

Comentaris