La recepta que proposem en aquesta entrada és una crema feta amb verdures de temporada.
Crema de pastanagues i carbassa:
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Bon profit!
Crema de pastanagues i carbassa:
Ingredients per a 2 persones:
- 4 pastanagues grans.
- Un tros de carbassa de 250 grams.
- Mig porro gran.
- Mitja ceba gran.
- Un raig de llet.
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Netejar i picar la ceba i el porro.
- Netejar, pelar i tallar a trossos petits les pastanagues i el tros de carbassa.
- A una olla gran, posar a coure la ceba amb un bon raig d'oli i a foc mitjà-alt.
- Quan la ceba s'estigui daurant, afegir el porro picat i deixar coure uns minuts.
- Afegir la pastanaga i una mica de sal.
- En uns minuts, afegir també la carbassa.
- Passats uns minuts més, afegir 1 litre d'aigua i deixar coure una hora aproximadament.
- Anar remenant de tan en tant.
- Quan les verdures estiguin cuites i l'aigua hagi reduït fins que quedin un parell de dits, triturar-ho tot.
- Tastar i rectificar de sal.
- Afegir un rajolí de llet i, si cal, una mica d'aigua.
- Triturar fins que s'obtingui la textura desitjada.
- Servir a un plat fons (en aquest cas no colarem la crema).
- Decorar amb unes gotes d'oli i una mica de pebre.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada