Tàrtar de tomàquet amb tonyina

Avui presentem una recepta d'amanida però presentada d'una manera diferent.

Tàrtar de tomàquet amb tonyina:
Tàrtar de tomàquet amb tonyina

Ingredients per a dues persones:
  • 2-3 tomàquets grans d'amanida que no tinguin molta aigua.
  • 2 llaunes de tonyina al natural, d'uns 65 grams.
  • 20 olives negres d'Aragó.
  • Un parell de fulles d'enciam.
  • Sal, oli, pebre i orenga.

Elaboració:
  1. Netejar els tomàquets i picar-los a trossos petits.
  2. Netejar les fulles d'enciam, eixugar-les molt bé amb paper de cuina i tallar-les a trossos petits.
  3. A un recipient per triturar posar les 20 olives d'Aragó sense el pinyol, un dit d'oli, una mica de sal i orenga.
  4. Triturar fins que quedi una textura d'olivada. Si cal, afegir una mica més d'oli.
  5. Obrir les llaunes de tonyina i escórrer-les.
  6. A un plat pla, col·locar un cèrcol i omplir-lo de tomàquet fins a la meitat.
  7. Afegir a sobre la tonyina d'una de les llaunes esmicolada.
  8. Posar uns trossos d'enciam per sobre.
  9. I afegir la meitat de l'olivada.
  10. Acabar de decorar amb un rajolí d'oli i pebre.
  11. Repetir el procés a un altre plat pla.

Bon profit!

Comentaris