Avui presentem una recepta d'amanida però presentada d'una manera diferent.
Tàrtar de tomàquet amb tonyina:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Tàrtar de tomàquet amb tonyina:
Ingredients per a dues persones:
- 2-3 tomàquets grans d'amanida que no tinguin molta aigua.
- 2 llaunes de tonyina al natural, d'uns 65 grams.
- 20 olives negres d'Aragó.
- Un parell de fulles d'enciam.
- Sal, oli, pebre i orenga.
Elaboració:
- Netejar els tomàquets i picar-los a trossos petits.
- Netejar les fulles d'enciam, eixugar-les molt bé amb paper de cuina i tallar-les a trossos petits.
- A un recipient per triturar posar les 20 olives d'Aragó sense el pinyol, un dit d'oli, una mica de sal i orenga.
- Triturar fins que quedi una textura d'olivada. Si cal, afegir una mica més d'oli.
- Obrir les llaunes de tonyina i escórrer-les.
- A un plat pla, col·locar un cèrcol i omplir-lo de tomàquet fins a la meitat.
- Afegir a sobre la tonyina d'una de les llaunes esmicolada.
- Posar uns trossos d'enciam per sobre.
- I afegir la meitat de l'olivada.
- Acabar de decorar amb un rajolí d'oli i pebre.
- Repetir el procés a un altre plat pla.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada