Arròs amb verdures

Avui presentem una recepta d'arròs que podeu variar amb les verdures que més us agradin.

Arròs amb verdures:
Arròs amb verdures

Ingredients per a dues persones plat únic:
  • 200 grams d'arròs.
  • 1 ceba gran.
  • 2 pastanagues mitjanes.
  • 6 esparracs verds de marge grans.
  • 2 tomàquets.
  • Un tros de carbassa gran.
  • 1 litre de caldo de verdura.
  • Un tros de parmesà.
  • Pebre, sal i oli d'oliva.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients:
    1. Pelar, netejar i picar la ceba.
    2. Pelar, netejar i tallar a trossos petits les pastanagues i el tros de carbassa.
    3. Netejar i tallar a trossos petits els espàrrecs i els tomàquets.
  2. A una paella profunda i gran posar la ceba a coure amb un bon raig d'oli i a foc mitjà-alt. Anar remenant de tant en tant i quan s'incorporin ingredients.
  3. Quan la ceba es comenci a daurar, afegir la pastanaga.
  4. Al cap d'uns minuts, afegir els espàrrecs i deixar coure.
  5. Afegir una mica d'oli si cal.
  6. Quan els espàrrecs estiguin cuits, afegir els tomàquets i deixar coure uns minuts més.
  7. Afegir la carbassa i una mica de sal.
  8. Quan hagi sofregit tot, afegir l'arròs i deixar coure un parell de minuts.
  9. Afegir caldo de verdura fins a cobrir l'arròs i deixar coure.
  10. A mesura que redueixi el caldo tastar l'arròs i si encara no és cuit, afegir una mica més de caldo.
  11. Quan l'arròs estigui cuit afegir una mica de pebre i rectificar de sal.
  12. Deixar reposar un parell de minuts.
  13. Servir a un plat i ratllar per sobre parmesà al gust. Afegir una mica més de pebre.

Bon profit!

Comentaris