Avui presentem una recepta d'arròs que podeu variar amb les verdures que més us agradin.
Arròs amb verdures:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Arròs amb verdures:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 200 grams d'arròs.
- 1 ceba gran.
- 2 pastanagues mitjanes.
- 6 esparracs verds de marge grans.
- 2 tomàquets.
- Un tros de carbassa gran.
- 1 litre de caldo de verdura.
- Un tros de parmesà.
- Pebre, sal i oli d'oliva.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Pelar, netejar i picar la ceba.
- Pelar, netejar i tallar a trossos petits les pastanagues i el tros de carbassa.
- Netejar i tallar a trossos petits els espàrrecs i els tomàquets.
- A una paella profunda i gran posar la ceba a coure amb un bon raig d'oli i a foc mitjà-alt. Anar remenant de tant en tant i quan s'incorporin ingredients.
- Quan la ceba es comenci a daurar, afegir la pastanaga.
- Al cap d'uns minuts, afegir els espàrrecs i deixar coure.
- Afegir una mica d'oli si cal.
- Quan els espàrrecs estiguin cuits, afegir els tomàquets i deixar coure uns minuts més.
- Afegir la carbassa i una mica de sal.
- Quan hagi sofregit tot, afegir l'arròs i deixar coure un parell de minuts.
- Afegir caldo de verdura fins a cobrir l'arròs i deixar coure.
- A mesura que redueixi el caldo tastar l'arròs i si encara no és cuit, afegir una mica més de caldo.
- Quan l'arròs estigui cuit afegir una mica de pebre i rectificar de sal.
- Deixar reposar un parell de minuts.
- Servir a un plat i ratllar per sobre parmesà al gust. Afegir una mica més de pebre.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada