En aquesta entrada presentem una recepta que no és el que sembla.
Fals cuscús de coliflor amb verdures:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Fals cuscús de coliflor amb verdures:
Ingredients per a dues persones:
- 250 grams de coliflor (traient la part central i les tiges).
- Un quart de porro.
- Una pastanaga mitjana.
- Un quart de carbassó gran o mig de petit.
- Mitja ceba petita.
- Un dit de vi blanc.
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Pelar, netejar i picar la ceba i el porro.
- Pelar, netejar i tallar a trossos petits la pastanaga.
- Netejar i tallar a trossos petits el carbassó.
- Netejar la coliflor i picar-la amb la picadora fins que s'obtingui una textura similar a la del cuscús.
- Posar la ceba a coure a una paella grossa i amb un bon raig d'oli. Anar remenant de tant en tant i quan incorporem algun ingredient.
- A una olla petita posar aigua calenta a bullir.
- Quan la ceba es comenci a daurar, afegir el porro. Deixar coure uns minuts.
- Afegir també la pastanaga i el carbassó i deixar coure.
- Quan l'aigua de l'olla arrenqui a bullir, posar-hi la coliflor picada i deixar-la coure 30 segons.
- Passat aquest temps, escórrer-la i passar-li una mica d'aigua freda de l'aixeta per tallar la cocció. Reservar.
- Afegir el dit de vi blanc a la paella amb les verdures i deixar que s'evapori l'alcohol.
- Havent evaporat l'alcohol, incorporar la coliflor a la paella i afegir una mica de sal, pebre i, si cal, oli. Deixar coure uns minuts.
- Tastar i acabar de rectificar de sal i pebre.
- Emplatar amb un cèrcol a dos plats petits i a mode d'acompanyament.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada