Remenat de pèsols

Avui presentem una recepta de remenat una mica diferent.

Remenat de pèsols:
Remenat de pèsols

Ingredients per a 2 persones:
  • 4 ous.
  • 150 grams de pèsols (en aquest cas ho hem fet amb pèsols congelats).
  • 1 ceba mitjana.
  • 4 alls tendres.
  • 1 tomàquet.
  • Sal, pebre i oli.

Elaboració:
  1. Posar aigua a escalfar a una olla petita i afegir-hi els pèsols.
  2. Preparar la resta d'ingredients:
    1. Netejar i picar la ceba i els alls tendres.
    2. Netejar i tallar a trossos petits el tomàquet.
  3. Quan l'aigua hagi arrencat a bullir, posar la ceba a coure a una paella gran i amb un bon raig d'oli. Afegir també els alls tendres.
  4. Remenar de tant en tant i quan s'incorporin ingredients a la paella.
  5. Quan la ceba es comenci a daurar, afegir el tomàquet. Deixar coure uns minuts.
  6. Quan els pèsols ja estiguin descongelats escórrer-los i incorporar-los a la paella.
  7. Passats uns minuts afegir els ous a la paella. Baixar una mica el foc. Anar remenant per tal que quedin els ingredients integrats al remenat.
  8. Afegir sal i pebre al gust.
  9. Servir a un plat pla.

Bon profit!

Comentaris