Avui presentem una recepta de remenat una mica diferent.
Remenat de pèsols:
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Bon profit!
Remenat de pèsols:
Ingredients per a 2 persones:
- 4 ous.
- 150 grams de pèsols (en aquest cas ho hem fet amb pèsols congelats).
- 1 ceba mitjana.
- 4 alls tendres.
- 1 tomàquet.
- Sal, pebre i oli.
Elaboració:
- Posar aigua a escalfar a una olla petita i afegir-hi els pèsols.
- Preparar la resta d'ingredients:
- Netejar i picar la ceba i els alls tendres.
- Netejar i tallar a trossos petits el tomàquet.
- Quan l'aigua hagi arrencat a bullir, posar la ceba a coure a una paella gran i amb un bon raig d'oli. Afegir també els alls tendres.
- Remenar de tant en tant i quan s'incorporin ingredients a la paella.
- Quan la ceba es comenci a daurar, afegir el tomàquet. Deixar coure uns minuts.
- Quan els pèsols ja estiguin descongelats escórrer-los i incorporar-los a la paella.
- Passats uns minuts afegir els ous a la paella. Baixar una mica el foc. Anar remenant per tal que quedin els ingredients integrats al remenat.
- Afegir sal i pebre al gust.
- Servir a un plat pla.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada