La recepta que proposem en aquesta entrada es pot fer amb diferents tipus de peix i combinacions d'ingredients.
Tartar de salmó:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Tartar de salmó:
Ingredients per a dues persones:
- 300 grams de salmó fresc.
- Mig alcavot.
- 1 tomàquet petit.
- Mitja ceba dolça.
- Mitja llimona.
- Una cullerada sopera de salsa de soja.
- Unes fulles de juliverd.
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Treure la pell al salmó i les espines.
- Tallar-lo en daus petits amb un ganivet ben afilat.
- Posa-lo a un bol i afegir-hi el suc de la mitja llimona (traient el suc de llimona amb una forquilla). Remenar per tal que el salmó s'impregni bé del suc de llimona.
- Netejar i tallar a trossos petits el tomàquet i afegir-lo al bol.
- Netejar la ceba, picar-la i incorporar-la també.
- Afegir la cullerada de salsa de soja, una mica de pebre i un raig d'oli d'oliva.
- Picar el juliverd i afegir-lo.
- Treure la polpa del mig alcavot i tallar-la a trossos petits. Incorporar-la al bol.
- Remenar per tal que s'integrin tots els ingredients.
- Tastar i rectificar de sal. Remenar.
- A un plat pla, col·locar un cèrcol i omplir amb la meitat del tartar.
- Repetir el procés a un altre plat i amb la meitat del tartar que queda.
- Es pot acompanyar amb una amanida.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada