Quinoa amb xampinyons i verdura

La recepta que proposem en aquesta entrada és feta amb un fruit sec que també es considera un pseudocereal.

Quinoa amb xampinyons i verdura:
Quinoa amb xampinyons i verdura

Ingredients per a dues persones:
  • 30 grams de quinoa.
  • 200 grams de xampinyons.
  • 1 pastanaga grossa.
  • Mig porro.
  • Mitja ceba.
  • Sal, oli d'oliva i pebre.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients:
    1. Pela, netejar i picar la ceba y la pastanaga.
    2. Netejar i picar el porro.
    3. Esbandir els xampinyons.
    4. Esbandir la quinoa.
  2. A una paella grossa, posar a coure la ceba picada amb un bon raig d'oli.
  3. Remenar de tant en tant i quan incorporem ingredients a la paella.
  4. Quan la ceba es comenci a daurar, afegir el porro i deixar coure uns minuts.
  5. Afegir una mica de sal.
  6. Posar la quinoa a coure a un cassó segons les instruccions del paquet, en el nostre cas amb el triple de quantitat d'aigua que de quinoa i a foc mitjà.
  7. Deixar coure fins que estigui cuita. Si es redueix l'aigua i la quinoa segueix estant dura, afegir una mica més d'aigua calenta.
  8. Quan el porro estigui cuit, incorporar la pastanaga i deixar coure uns minuts.
  9. Afegir els xampinyons.
  10. Quan la quinoa estigui cuita, incorporar-la a la paella.
  11. Afegir una mica de pebre y rectificar de sal.
  12. Remenar, deixar coure un parell de minuts més i servir.

Bon profit!

Comentaris