La recepta que proposem en aquesta entrada és feta amb un fruit sec que també es considera un pseudocereal.
Quinoa amb xampinyons i verdura:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Quinoa amb xampinyons i verdura:
Ingredients per a dues persones:
- 30 grams de quinoa.
 - 200 grams de xampinyons.
 - 1 pastanaga grossa.
 - Mig porro.
 - Mitja ceba.
 - Sal, oli d'oliva i pebre.
 
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
 - Pela, netejar i picar la ceba y la pastanaga.
 - Netejar i picar el porro.
 - Esbandir els xampinyons.
 - Esbandir la quinoa.
 - A una paella grossa, posar a coure la ceba picada amb un bon raig d'oli.
 - Remenar de tant en tant i quan incorporem ingredients a la paella.
 - Quan la ceba es comenci a daurar, afegir el porro i deixar coure uns minuts.
 - Afegir una mica de sal.
 - Posar la quinoa a coure a un cassó segons les instruccions del paquet, en el nostre cas amb el triple de quantitat d'aigua que de quinoa i a foc mitjà.
 - Deixar coure fins que estigui cuita. Si es redueix l'aigua i la quinoa segueix estant dura, afegir una mica més d'aigua calenta.
 - Quan el porro estigui cuit, incorporar la pastanaga i deixar coure uns minuts.
 - Afegir els xampinyons.
 - Quan la quinoa estigui cuita, incorporar-la a la paella.
 - Afegir una mica de pebre y rectificar de sal.
 - Remenar, deixar coure un parell de minuts més i servir.
 
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada