La recepta que proposem en aquesta entrada és feta amb un fruit sec que també es considera un pseudocereal.
Quinoa amb xampinyons i verdura:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Quinoa amb xampinyons i verdura:
Ingredients per a dues persones:
- 30 grams de quinoa.
- 200 grams de xampinyons.
- 1 pastanaga grossa.
- Mig porro.
- Mitja ceba.
- Sal, oli d'oliva i pebre.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Pela, netejar i picar la ceba y la pastanaga.
- Netejar i picar el porro.
- Esbandir els xampinyons.
- Esbandir la quinoa.
- A una paella grossa, posar a coure la ceba picada amb un bon raig d'oli.
- Remenar de tant en tant i quan incorporem ingredients a la paella.
- Quan la ceba es comenci a daurar, afegir el porro i deixar coure uns minuts.
- Afegir una mica de sal.
- Posar la quinoa a coure a un cassó segons les instruccions del paquet, en el nostre cas amb el triple de quantitat d'aigua que de quinoa i a foc mitjà.
- Deixar coure fins que estigui cuita. Si es redueix l'aigua i la quinoa segueix estant dura, afegir una mica més d'aigua calenta.
- Quan el porro estigui cuit, incorporar la pastanaga i deixar coure uns minuts.
- Afegir els xampinyons.
- Quan la quinoa estigui cuita, incorporar-la a la paella.
- Afegir una mica de pebre y rectificar de sal.
- Remenar, deixar coure un parell de minuts més i servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada