Sopa de verdures amb fideus d'arròs

Avui presentem una recepta que podeu adaptar utilitzant les verdures que més us agradin: per exemple també queda molt bona amb tomàquet i bròquil en comptes de porro i coliflor.

Sopa de verdures amb fideus d'arròs:
Sopa de verdures amb fideus d'arròs

Ingredients per a dues persones:
  • 60 grams de fideus d'arròs.
  • 100 grams de coliflor.
  • 75 grams de xampinyons filetejats.
  • 1/4 de porro.
  • 1 pastanaga gran.
  • 1 patata mitjana.
  • 2 dents d'all.
  • Sal, oli i pebre.

Elaboració:
  1. Preparem tots els ingredients:
    1. Pelem, netegem i piquem l'all.
    2. Pelem, netegem i tallem a trossos petits la pastanaga i la patata.
    3. Netegem els xampinyons.
    4. Netegem i piquem el tros de porro.
    5. Netegem i tallem a trossos petits la coliflor.
  2. A una olla grossa amb un bon raig d'oli, posem a coure l'all picat a foc mitjà-alt.
  3. Remenar de tant en tant i quan incorporem ingredients a l'olla.
  4. Quan l'all es comença a daurar, afegir el porro i deixar coure uns minuts.
  5. Afegir la pastanaga i deixar coure.
  6. Passats uns minuts, afegir també la patata.
  7. Incorporar els xampinyons i la coliflor. Afegir un bon pessic de sal i una mica de pebre. Deixar coure.
  8. Quan els ingredients hagin sofregit, afegim 4 bols d'aigua i deixem bullir fins que hagi reduït (uns 30-40 minuts). Quan els ingredients estiguin pràcticament cuits, afegir els fideus d'arròs i deixar coure a foc lent uns 10 minuts més.
  9. Quan els fideus tinguin la textura desitjada, tastar i rectificar de sal.
  10. Servir a un bol amb una mica de pebre per sobre.

Bon profit!

Comentaris