Avui presentem una recepta que podeu adaptar utilitzant les verdures que més us agradin: per exemple també queda molt bona amb tomàquet i bròquil en comptes de porro i coliflor.
Sopa de verdures amb fideus d'arròs:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Sopa de verdures amb fideus d'arròs:
Ingredients per a dues persones:
- 60 grams de fideus d'arròs.
- 100 grams de coliflor.
- 75 grams de xampinyons filetejats.
- 1/4 de porro.
- 1 pastanaga gran.
- 1 patata mitjana.
- 2 dents d'all.
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Preparem tots els ingredients:
- Pelem, netegem i piquem l'all.
- Pelem, netegem i tallem a trossos petits la pastanaga i la patata.
- Netegem els xampinyons.
- Netegem i piquem el tros de porro.
- Netegem i tallem a trossos petits la coliflor.
- A una olla grossa amb un bon raig d'oli, posem a coure l'all picat a foc mitjà-alt.
- Remenar de tant en tant i quan incorporem ingredients a l'olla.
- Quan l'all es comença a daurar, afegir el porro i deixar coure uns minuts.
- Afegir la pastanaga i deixar coure.
- Passats uns minuts, afegir també la patata.
- Incorporar els xampinyons i la coliflor. Afegir un bon pessic de sal i una mica de pebre. Deixar coure.
- Quan els ingredients hagin sofregit, afegim 4 bols d'aigua i deixem bullir fins que hagi reduït (uns 30-40 minuts). Quan els ingredients estiguin pràcticament cuits, afegir els fideus d'arròs i deixar coure a foc lent uns 10 minuts més.
- Quan els fideus tinguin la textura desitjada, tastar i rectificar de sal.
- Servir a un bol amb una mica de pebre per sobre.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada