La recepta que proposem en l'entrada d'avui ens permet aprofitar al màxim la peça de peix que comprem.
Orada al forn amb patates:
Ingredients per a dues persones plat únic:
Elaboració:
Bon profit!
Orada al forn amb patates:
Ingredients per a dues persones plat únic:
- 2 orades (podeu demanar a la peixateria que us les netegin per fer al forn).
- 2 patates mitjanes.
- 1 ceba petita.
- 1 llimona.
- 1 ditet de vi blanc.
- Sal, oli d'oliva i pebre.
Elaboració:
- Esbandir les orades per acabar de treure les escates que hagin quedat.
- Pelar les patates, netejar-les i tallar-les a rodanxes primes.
- Posar el forn a preescalfar a 180 graus.
- Pelar, netejar i tallar la ceba a trossos petits.
- Escampar una mica d'oli per la safata que anirà al forn.
- Repartir les patates per la safata i afegir per sobre la ceba.
- Tirar sal i pebre de manera uniforme.
- Tallar 4 rodanxes de llimona i tallar-les per la meitat.
- Fer tres talls a cada orada i col·locar-hi les mitges rodanxes de llimona.
- Col·locar un altre mitja rodanxa de llimona a dins l'orada (al tall que ja us han fet a la peixateria).
- Posar les orades a la safata, a sobre la patata i la ceba.
- Tirar el suc de la llimona que hagi quedat per sobre les orades.
- Afegir també una mica de sal, pebre i el ditet de vi blanc.
- Posar al forn i deixar coure uns 45-50 minuts a 180 graus (fins que veieu que les patates són cuites però que la dorada no quedi seca). Posar la safata més cap a la part inferior del forn.
- Passat aquest temps treure del forn i servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada