Avui presentem una recepta de pop tradicional, en una versió molt ràpida de fer.
Pop a la gallega:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Pop a la gallega:
Ingredients per a dues persones:
- 200 grams de tentacles de pop cuits.
- 2 patates mitjanes.
- 1 cullerada de postres de pimentó vermell dolç.
- Sal gorda o en escames.
- Oli d'oliva.
Elaboració:
- Pelem les patates, les netegem i les tallem a rodanxes una mica gruixudes.
- Les posem a coure al vapor.
- Traiem els tentacles de la nevera i els deixem dins de l'envàs, a temperatura ambient.
- Quan ja estiguin les patates cuites, les apartem del foc.
- Agafem els tentacles de pop (que ja són cuits) i els tallem a rodanxes primes, de la mida que més us agradin.
- Col·loquem les rodanxes de patata a un plat o cassoleta.
- Afegim a sobre les rodanxes de pop.
- Escampem per sobre la cullerada de pimentó.
- Afegim un bon raig d'oli d'oliva.
- Esmicolem per sobre la sal gorda.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada