Pop a la gallega

Avui presentem una recepta de pop tradicional, en una versió molt ràpida de fer.

Pop a la gallega:

Ingredients per a dues persones:
  • 200 grams de tentacles de pop cuits.
  • 2 patates mitjanes.
  • 1 cullerada de postres de pimentó vermell dolç.
  • Sal gorda o en escames.
  • Oli d'oliva.

Elaboració:
  1. Pelem les patates, les netegem i les tallem a rodanxes una mica gruixudes.
  2. Les posem a coure al vapor.
  3. Traiem els tentacles de la nevera i els deixem dins de l'envàs, a temperatura ambient.
  4. Quan ja estiguin les patates cuites, les apartem del foc.
  5. Agafem els tentacles de pop (que ja són cuits) i els tallem a rodanxes primes, de la mida que més us agradin.
  6. Col·loquem les rodanxes de patata a un plat o cassoleta.
  7. Afegim a sobre les rodanxes de pop.
  8. Escampem per sobre la cullerada de pimentó.
  9. Afegim un bon raig d'oli d'oliva.
  10. Esmicolem per sobre la sal gorda.

Bon profit!

Comentaris