En aquesta entrada presentem una recepta lleugera però molt completa.
Amanida amb salmó i alvocat:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Amanida amb salmó i alvocat:
Ingredients per a dues persones:
- Uns 150 grams de la combinació d'enciams que més us agradi.
- Mig pot de cigrons cuits de 215 grams un cop escorreguts.
- 50 grams de salmó fumat.
- 1 alvocat mitjà.
- 6 tomàquets kumato mini (o bé podeu utilitzar 2 tomàquets kumato de mida normal).
- Sal, oli i pebre.
Elaboració:
- Netejar la combinació d'enciams i tallar les fulles si cal. Posar-ho a un bol gran.
- Escorre i esbandir els cigrons. Afegir-los al bol.
- Tallar a trossos petits el salmó fumat i posar-lo al bol.
- Tallar per la meitat l'alvocat, treure l'os i extraure la polpa. Tallar-la a trossos petits i afegir la bol.
- Netejar i tallar a quarts els tomàquets kumato mini (o a trosso petits si són de mida normal). Incorporar-los al bol.
- Amanir amb un raig d'oli (no massa), pebre i sal.
- Barrejar tots els ingredients i servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada