Amanida amb salmó i alvocat

En aquesta entrada presentem una recepta lleugera però molt completa.

Amanida amb salmó i alvocat:
Amanida amb salmó i alvocat

Ingredients per a dues persones:
  • Uns 150 grams de la combinació d'enciams que més us agradi.
  • Mig pot de cigrons cuits de 215 grams un cop escorreguts.
  • 50 grams de salmó fumat.
  • 1 alvocat mitjà.
  • 6 tomàquets kumato mini (o bé podeu utilitzar 2 tomàquets kumato de mida normal).
  • Sal, oli i pebre.

Elaboració:
  1. Netejar la combinació d'enciams i tallar les fulles si cal. Posar-ho a un bol gran.
  2. Escorre i esbandir els cigrons. Afegir-los al bol.
  3. Tallar a trossos petits el salmó fumat i posar-lo al bol.
  4. Tallar per la meitat l'alvocat, treure l'os i extraure la polpa. Tallar-la a trossos petits i afegir la bol.
  5. Netejar i tallar a quarts els tomàquets kumato mini (o a trosso petits si són de mida normal). Incorporar-los al bol.
  6. Amanir amb un raig d'oli (no massa), pebre i sal.
  7. Barrejar tots els ingredients i servir.

Bon profit!

Comentaris