La recepta que presentem en aquesta entrada és molt gustosa i fàcil de preparar.
Tires de gall d'indi saltejades amb verdures:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Tires de gall d'indi saltejades amb verdures:
Ingredients per a dues persones:
- Uns 300 grams de pit de gall d'indi (el podeu comprar sencer o ja en tires).
- 1 ceba petita.
- 1 pastanaga gran.
- 1 tomàquet madur.
- 1/4 de carbassó.
- 1 cullerada de postres de pimentó dolç (vermell).
- Herbes de Provença, pebre, oli d'oliva i sal.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Tallar a tires el pit de gall d'indi (si no ho està ja).
- Pelar, netejar i picar la ceba i la pastanaga.
- Netejar i tallar a trossos petits el tros de carbassó i el tomàquet.
- A una paella gran, posar a coure la ceba a foc mitjà-alt i amb un bon raig d'oli.
- Quan la ceba comenci a daurar-se, afegir la pastanaga.
- Afegir un bon pessic de sal.
- Remenar de tant en tant i quan s'incorporin nous ingredients a la paella.
- Passats uns minuts, afegir el pit de gall d'indi a tires.
- Quan el pit de gall d'indi es comenci a daurar, incorporar el carbassó.
- Passats uns minuts, afegir també el tomàquet i deixar coure.
- Escampar per sobre la cullerada de postres de pimentó dolç.
- Afegir un pessic d'herbes de Provença i pebre.
- Incorporar un got petit d'aigua, remenar i deixar coure.
- Quan l'aigua quasi hagi reduït, treure del foc i servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada