Tires de gall d'indi saltejades amb verdures

La recepta que presentem en aquesta entrada és molt gustosa i fàcil de preparar.

Tires de gall d'indi saltejades amb verdures:
Tires de gall d'indi saltejades amb verdures

Ingredients per a dues persones:
  • Uns 300 grams de pit de gall d'indi (el podeu comprar sencer o ja en tires).
  • 1 ceba petita.
  • 1 pastanaga gran.
  • 1 tomàquet madur.
  • 1/4 de carbassó.
  • 1 cullerada de postres de pimentó dolç (vermell).
  • Herbes de Provença, pebre, oli d'oliva i sal.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients:
    1. Tallar a tires el pit de gall d'indi (si no ho està ja).
    2. Pelar, netejar i picar la ceba i la pastanaga.
    3. Netejar i tallar a trossos petits el tros de carbassó i el tomàquet.
  2. A una paella gran, posar a coure la ceba a foc mitjà-alt i amb un bon raig d'oli.
  3. Quan la ceba comenci a daurar-se, afegir la pastanaga.
  4. Afegir un bon pessic de sal.
  5. Remenar de tant en tant i quan s'incorporin nous ingredients a la paella.
  6. Passats uns minuts, afegir el pit de gall d'indi a tires.
  7. Quan el pit de gall d'indi es comenci a daurar, incorporar el carbassó.
  8. Passats uns minuts, afegir també el tomàquet i deixar coure.
  9. Escampar per sobre la cullerada de postres de pimentó dolç.
  10. Afegir un pessic d'herbes de Provença i pebre.
  11. Incorporar un got petit d'aigua, remenar i deixar coure.
  12. Quan l'aigua quasi hagi reduït, treure del foc i servir.

Bon profit!

Comentaris