Fideus d'arròs amb verdures i gambes

En l'entrada d'avui proposem una recepta d'estil oriental.

Fideus d'arròs amb verdures i gambes:
Fideus d'arròs amb verdures i gambes

Ingredients per a dues persones:
  • 100 grams de fideus d'arròs.
  • 200 grams de gambes crues pelades.
  • 1 pastanaga mitjana.
  • 1 ceba petita.
  • 1/2 pebrot verd petit.
  • 1/4 de carabassó.
  • 20 cl de caldo de verdures.
  • 5 cullerades soperes de salsa de soja.
  • Oli d'oliva.

Elaboració:
  1. Preparem tots els ingredients:
    1. Pelem, netegem i piquem la ceba i la pastanaga.
    2. Netegem i tallem a trossos petits el carbassó i el pebrot.
  2. A una paella gran, podem a coure la ceba a foc mitjà-alt i amb un bon raig d'oli d'oliva.
  3. Remenar de tant en tant i quan s'incorporin ingredients a la paella.
  4. Quan la ceba es comenci a daurar, afegir la pastanaga.
  5. Havent sofregit, afegir el pebrot.
  6. En uns minuts, afegir també el carbassó.
  7. Quan el conjunt hagi sofregit, afegir les gambes pelades.
  8. Quan es vegi que les gambes ja es comencen a coure, afegir els fideus i les cullerades soperes de soja.
  9. Remenar per tal que s'integrin els fideus amb la verdura.
  10. Afegir els 20 cl de caldo de verdura i deixar coure.
  11. Quan els fideus ja estiguin cuits i el caldo hagi reduït, apartar del foc i servir.

Bon profit!

Comentaris