En l'entrada d'avui proposem una recepta d'estil oriental.
Fideus d'arròs amb verdures i gambes:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Fideus d'arròs amb verdures i gambes:
Ingredients per a dues persones:
- 100 grams de fideus d'arròs.
- 200 grams de gambes crues pelades.
- 1 pastanaga mitjana.
- 1 ceba petita.
- 1/2 pebrot verd petit.
- 1/4 de carabassó.
- 20 cl de caldo de verdures.
- 5 cullerades soperes de salsa de soja.
- Oli d'oliva.
Elaboració:
- Preparem tots els ingredients:
- Pelem, netegem i piquem la ceba i la pastanaga.
- Netegem i tallem a trossos petits el carbassó i el pebrot.
- A una paella gran, podem a coure la ceba a foc mitjà-alt i amb un bon raig d'oli d'oliva.
- Remenar de tant en tant i quan s'incorporin ingredients a la paella.
- Quan la ceba es comenci a daurar, afegir la pastanaga.
- Havent sofregit, afegir el pebrot.
- En uns minuts, afegir també el carbassó.
- Quan el conjunt hagi sofregit, afegir les gambes pelades.
- Quan es vegi que les gambes ja es comencen a coure, afegir els fideus i les cullerades soperes de soja.
- Remenar per tal que s'integrin els fideus amb la verdura.
- Afegir els 20 cl de caldo de verdura i deixar coure.
- Quan els fideus ja estiguin cuits i el caldo hagi reduït, apartar del foc i servir.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada