Avui proposem una recepta ben fresca per als dies en què faci més calor.
Ous farcits d'alvocat i salmó:
Ingredients:
Elaboració:
Bon profit!
Ous farcits d'alvocat i salmó:
Ingredients:
- 4 ous.
- 50 grams de salmó fumat.
- Mig alvocat.
- Un raig de suc de llimona.
- Sal, oli d'oliva i pebre.
Elaboració:
- Posem aigua a coure a una olla petita i a foc alt.
- Quan l'aigua comenci a bullir, posar els 4 ous en compte i deixar coure 13 minuts.
- Treure la polpa del alvocat i aixafar-la a un bol o plat profund.
- Afegir el raig de suc de llimona.
- Incorporar el salmó tallat a trossos molt petits.
- Remenar per tal que s'integrin bé tots els ingredients.
- Quan faltin uns minuts per a que els ous estiguin cuits, prepara un bol amb aigua i glaçons.
- Passats els 13 minuts, treure els ous de l'olla i posar-los al bol amb gel.
- Esperar uns 5-10 minuts a que es refredin els ous.
- Quan estiguin freds, treure'ls la closca, esbandir amb aigua freda i col·locar-los a un plat.
- Tallar-los per la meitat en llarg i, amb una cullera de postres, treure'ls el rovell.
- Anar posant el rovell al bol o plat on tenim l'alvocat i el salmó.
- Quan tinguem tots els rovells trets, els aixafem i barregem per tal que s'integrin amb l'alvocat i el salmó.
- Afegir a la barreja un bon raig d'oli, sal i pebre al gust. Remenar.
- Farcir els ous amb la barreja i acabar de decorar amb una mica més de pebre.
- Deixar refredar a la nevera 1 o 2 hores.
- Servir a un plat pla.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada