Ous farcits d'alvocat i salmó

Avui proposem una recepta ben fresca per als dies en què faci més calor.

Ous farcits d'alvocat i salmó:
Ous farcits d'alcavot i salmó

Ingredients:
  • 4 ous.
  • 50 grams de salmó fumat.
  • Mig alvocat.
  • Un raig de suc de llimona.
  • Sal, oli d'oliva i pebre.

Elaboració:
  1. Posem aigua a coure a una olla petita i a foc alt.
  2. Quan l'aigua comenci a bullir, posar els 4 ous en compte i deixar coure 13 minuts.
  3. Treure la polpa del alvocat i aixafar-la a un bol o plat profund.
  4. Afegir el raig de suc de llimona.
  5. Incorporar el salmó tallat a trossos molt petits.
  6. Remenar per tal que s'integrin bé tots els ingredients.
  7. Quan faltin uns minuts per a que els ous estiguin cuits, prepara un bol amb aigua i glaçons.
  8. Passats els 13 minuts, treure els ous de l'olla i posar-los al bol amb gel.
  9. Esperar uns 5-10 minuts a que es refredin els ous.
  10. Quan estiguin freds, treure'ls la closca, esbandir amb aigua freda i col·locar-los a un plat.
  11. Tallar-los per la meitat en llarg i, amb una cullera de postres, treure'ls el rovell.
  12. Anar posant el rovell al bol o plat on tenim l'alvocat i el salmó.
  13. Quan tinguem tots els rovells trets, els aixafem i barregem per tal que s'integrin amb l'alvocat i el salmó.
  14. Afegir a la barreja un bon raig d'oli, sal i pebre al gust. Remenar.
  15. Farcir els ous amb la barreja i acabar de decorar amb una mica més de pebre.
  16. Deixar refredar a la nevera 1 o 2 hores.
  17. Servir a un plat pla.

Bon profit!

Comentaris