Sopa de meló

La recepta que presentem en aquesta entrada és perfecte per aquests dies en què fa molta calor, ja que és molt refrescant.

Sopa de meló:
Sopa de meló

Ingredients per a 4 persones:
  • 1/2 meló.
  • 1 poma Golden.
  • 1 llimona mitjana.
  • 2-3 branques de menta.
  • Sal, oli d'oliva i pebre.

Elaboració:
  1. Exprimir el suc de la llimona i afegir-lo a una olla o bol gran.
  2. Pelar la poma Golden, tallar-la tota a trossos (excepte la part central que conté les llavors) i afegir-la al recipient.
  3. Remenar per tal que el suc de llimona impregni els trossos de poma i eviti que s'oxidin.
  4. Treure la pell i les llavors al meló. Tallar-lo a trossos petits.
  5. Posar els trossos a dins de l'olla/bol.
  6. Netejar les branques de menta, eixugar-les i afegir al recipient les fulles. Reservar-ne unes quantes per decorar posteriorment els plats.
  7. Incorporar dos bons pessics de sal, pebre al gust i dues cullerades soperes d'oli.
  8. Remenar per integrar tots els ingredients.
  9. Triturar fins obtenir la textura desitjada. Si es vol que quedi més líquida, afegir una mica d'aigua (a poc a poc per no passar-nos).
  10. Deixar refredar a la nevera unes 2 hores.
  11. Passat aquest temps, servir a un plat profund i acabar de decorar amb unes fulles de menta.

Bon profit!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada