Espaguetis integrals amb verdura

En l'entrada d'avui proposem una recepta amb pasta integral, que és més gustosa i lleugera.

Espaguetis integrals amb verdura:
Espaguetis integrals amb verdura:

Ingredients:
  • 150 grams d'espaguetis integrals.
  • 1 ceba mitjana.
  • 2 dents grossos d'all.
  • 4 xampinyons grossos.
  • 1/4 de carbassó.
  • 1 pebrot verd petit.
  • 1/4 albergínia petita.
  • 3 tomàquets madurs tipus pera.
  • 0,15 cl de caldo de verdura.
  • Sal, oli d'oliva i pebre.

Elaboració:
  1. Preparar tots els ingredients:
    1. Pelar, netejar i picar la ceba i l'all.
    2. Netejar, tallar a trossos ben petits i reservar els xampinyons, el carbassó, el pebrot verd i l'albergínia.
    3. Netejar i ratllar els tres tomàquets.
  2. A una paella gran, posar a coure l'all amb un bon raig d'oli d'oliva.
  3. En uns minuts, afegir la ceba.
  4. Posar aigua calenta a escalfar-se a una olla.
  5. Quan l'aigua bulli, tirar-hi els espaguetis i coure segons indicacions del paquet.
  6. Quan la ceba comenci a daurar-se, incorporar el pebrot verd.
  7. Passats uns minuts, afegir també l'albergínia i el carbassó.
  8. En uns minuts més, incorporar els xampinyons.
  9. Quan la barreja de verdures hagi sofregit, incorporar el tomàquet ratllat i deixar coure uns minuts més.
  10. Passat aquest temps, afegir els 0,15 cl de caldo de verdura i deixar reduir.
  11. Tastar i rectificar de sal.
  12. Quan els espaguetis estiguin cuits, escorre'ls (sense esbandir-los) i incorporar a la paella amb les verdures.
  13. Afegir pebre al gust.
  14. Remenar per tal que s'integrin bé tots els ingredients.
  15. Servir a un plat profund.

Bon profit!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada