En l'entrada d'avui proposem una recepta amb pasta integral, que és més gustosa i lleugera.
Espaguetis integrals amb verdura:
Ingredients:
Elaboració:
Bon profit!
Espaguetis integrals amb verdura:
Ingredients:
- 150 grams d'espaguetis integrals.
- 1 ceba mitjana.
- 2 dents grossos d'all.
- 4 xampinyons grossos.
- 1/4 de carbassó.
- 1 pebrot verd petit.
- 1/4 albergínia petita.
- 3 tomàquets madurs tipus pera.
- 0,15 cl de caldo de verdura.
- Sal, oli d'oliva i pebre.
Elaboració:
- Preparar tots els ingredients:
- Pelar, netejar i picar la ceba i l'all.
- Netejar, tallar a trossos ben petits i reservar els xampinyons, el carbassó, el pebrot verd i l'albergínia.
- Netejar i ratllar els tres tomàquets.
- A una paella gran, posar a coure l'all amb un bon raig d'oli d'oliva.
- En uns minuts, afegir la ceba.
- Posar aigua calenta a escalfar-se a una olla.
- Quan l'aigua bulli, tirar-hi els espaguetis i coure segons indicacions del paquet.
- Quan la ceba comenci a daurar-se, incorporar el pebrot verd.
- Passats uns minuts, afegir també l'albergínia i el carbassó.
- En uns minuts més, incorporar els xampinyons.
- Quan la barreja de verdures hagi sofregit, incorporar el tomàquet ratllat i deixar coure uns minuts més.
- Passat aquest temps, afegir els 0,15 cl de caldo de verdura i deixar reduir.
- Tastar i rectificar de sal.
- Quan els espaguetis estiguin cuits, escorre'ls (sense esbandir-los) i incorporar a la paella amb les verdures.
- Afegir pebre al gust.
- Remenar per tal que s'integrin bé tots els ingredients.
- Servir a un plat profund.
Bon profit!
Boníssims i lleugers!!
ResponElimina