Avui proposem una recepta tradicional i perfecte per sucar-hi pa.
Musclos a la marinera:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Musclos a la marinera:
Ingredients per a dues persones:
- 1 kg de musclos.
 - 2 tomàquets madurs.
 - 1 ceba petita.
 - 2 dents d'all.
 - 1/4 de pebrot vermell.
 - Mig got de vi blanc (si és dolç millor).
 - 2-3 branques de julivert.
 - 1 cullerada sopera de pimentó dolç vermell.
 - Oli d'oliva i pebre.
 
Elaboració:
- Netegem els musclos traient-los les barbes.
 - Preparem la resta d'ingredients:
 - Netegem i piquem ben fina la ceba, el pebrot i els dents d'all.
 - Netegem i tallem a trossos petits un dels dos tomàquets.
 - Ratllem l'altre tomàquet.
 - Netejar les branques de julivert.
 - A una paella grossa (hi acabarem posant els musclos) posem la ceba i els dents d'all a coure, amb un bon raig d'oli d'oliva.
 - Remenarem de tant en tant i quan afegim nous ingredients a la paella.
 - Quan els alls i la ceba es comencin a enrossir, hi incorporarem el pebrot picat.
 - Un cop el pebrot hagi sofregit, afegirem el tomàquet tallat a trossos i la cullerada de pimentó.
 - En uns minuts, afegirem el mig got de vi blanc i deixarem que s'evapori l'alcohol.
 - Posarem els musclos a coure una olla tapada i a foc alt. Els deixarem un parell de minuts o el temps just per a que s'obrin.
 - Passat aquest temps, apartarem l'olla del foc i en traurem els musclos, reservant l'aigua que han deixat anar.
 - Traurem una de les closques dels musclos (no les aprofitarem) i els reservarem.
 - Colarem l'aigua dels musclos i en reservarem un got.
 - Quan s'hagi evaporat l'alcohol de la paella, hi incorporarem el tomàquet ratllat.
 - Passats uns minuts, afegirem l'aigua dels musclos a la paella i deixarem que redueixi una mica.
 - Picarem el julivert ben petit.
 - Per acabar, afegirem els musclos a la paella, tirarem pebre al gust i deixarem coure un parell de minuts.
 - Per servir, escamparem el julivert per sobre els musclos i remenarem.
 
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada