Comencem l'any amb una recepta d'acompanyament per a tota mena d'ingredients principals, i perfecte per a dies especials i festes.
Patates al whisky:
Ingredients:
Elaboració:
Bon profit!
Patates al whisky:
Ingredients:
- 1,5 kg de patates.
- 100 gr de bacon.
- 1 ceba dolça mitjana.
- 0,5 litre de brou de carn.
- 3 dits d'un gotet de whisky.
- Julivert.
- Sal, pebre, oli i 1 cullerada de postres de mantega.
Elaboració:
- Pelar, netejar i picar la ceba ben fina.
- Posar-la a daurar a una cassola amb un bon raig d'oli i una cullerada de postres de mantega.
- Pelar, netejar i tallar les patates a rodanxes d'un dit d'amples.
- Quan la ceba es comenci a enrossir, tirar-hi les patates.
- Afegir també el bacon i deixar coure fins que les patates es comencin a enrossir. Tapar i remenar freqüentment per tal que no s'enganxi.
- Afegir el whisky i deixar que s'evapori l'alcohol.
- Afegir el brou i deixar coure fins que les patates estiguin cuites. Remenar de tant en tant.
- Quan faltin uns minuts, posar pebre, sal i juliverd.
- Servir a una safata a mode d'acompanyament.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada