Comencem l'any amb una recepta d'acompanyament per a tota mena d'ingredients principals, i perfecte per a dies especials i festes.
Patates al whisky:
Ingredients:
Elaboració:
Bon profit!
Patates al whisky:
Ingredients:
- 1,5 kg de patates.
 - 100 gr de bacon.
 - 1 ceba dolça mitjana.
 - 0,5 litre de brou de carn.
 - 3 dits d'un gotet de whisky.
 - Julivert.
 - Sal, pebre, oli i 1 cullerada de postres de mantega.
 
Elaboració:
- Pelar, netejar i picar la ceba ben fina.
 - Posar-la a daurar a una cassola amb un bon raig d'oli i una cullerada de postres de mantega.
 - Pelar, netejar i tallar les patates a rodanxes d'un dit d'amples.
 - Quan la ceba es comenci a enrossir, tirar-hi les patates.
 - Afegir també el bacon i deixar coure fins que les patates es comencin a enrossir. Tapar i remenar freqüentment per tal que no s'enganxi.
 - Afegir el whisky i deixar que s'evapori l'alcohol.
 - Afegir el brou i deixar coure fins que les patates estiguin cuites. Remenar de tant en tant.
 - Quan faltin uns minuts, posar pebre, sal i juliverd.
 - Servir a una safata a mode d'acompanyament.
 
Bon profit!

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada