En aquesta entrada presentem una recepta que requereix una mica de paciència, surt econòmica i el resultat és boníssim!
Galtes de porc guisades:
Ingredients per a dues persones:
Elaboració:
Bon profit!
Galtes de porc guisades:
Ingredients per a dues persones:
- 4 galtes de porc (demaneu que us en treguin el queixal).
- 0,5 litres de vi tinto.
- 0,5 litres d'aigua.
- 1 porro.
- 1 ceba dolça.
- 1 pot de tomàquet triturat natural.
- Mitja branca de canyella.
- Sal, oli, pebre.
Elaboració:
- A una cassola grossa, posar un bon raig d'oli d'oliva verge a escalfar-se a foc mitjà-alt.
- Pelar, netejar i picar la ceba i el porro.
- Quan l'oli estigui calent, afegir a la cassola les 4 galtes de porc.
- Deixar que es daurin a banda i banda.
- Quan les galtes ja estiguin daurades, treure-les del foc i reservar-les.
- Afegir una mica més d'oli a la cassola. Tirar-hi la ceba i el porro picats ben fins.
- Quan la ceba i el porro hagin sofregit, afegir un bon raig de vi negre.
- Deixar que s'evapori l'alcohol.
- Havent-se evaporat l'alcohol, afegir el tomàquet natural triturat i deixar que sofregeixi.
- Tapar la cassola mentre es fa el sofregit.
- Quan el sofregit ja estigui llest, afegir les galtes a la cassola, remenar i cobrir-les amb tot el vi i l'aigua que hi càpiga.
- Afegir el tros de canyella i 5 grans de pebre aixafats.
- Remenar i deixar coure 2,5 hores. Girar les galtes cada 30 minuts.
- Passat aquest temps, servir a un plat gran amb una bona quantitat de la salsa que hagi quedat.
- Es pot acompanyar amb puré de patata, patates fregides, arròs, etc.
Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada