Avui presentem una recepta que, a part de ser unes postres boníssimes i refrescants, també són perfectes per fer un esmorzar o berenar diferent.
Pastís de formatge (en format mini cheesecakes):
Ingredients (per a 10 unitats):
- 350 grams de formatge crema (tipus Philadelphia).
- 100 grams de galetes bàsiques (tipus galetes Maria).
- 45 grams de mantega.
- 85 grams de sucre blanc.
- 2 ous.
- 1 cullerada sopera de farina.
- 10 motlles de magdalena de silicona.
- Per a la base de galeta:
- Picar els 100 grams de galetes.
- Desfer la mantega al microones posant-la a màxima potència de 10 segons (remoure) en 10 segons.
- Barrejar la mantega desfeta amb la galeta picada de manera que quedi tot ben integrat.
- Posar els motlles en una safata de forn.
- Omplir la base dels 10 motlles amb la barreja de galeta i mantega, compactant amb una cullera.
- Reservar la safata amb els motlles.
- Posar el forn a preescalfar a 160 graus.
- En un recipient, posar els dos ous i batre'ls bé.
- Afegir el formatge crema i remoure perquè s'integri bé amb els ous.
- Afegir també el sucre i la cullerada de farina.
- Remenar, i quan es tingui una massa homogènia, omplir fins al límit els motlles de silicona.
- Quan el forn estigui calent, posar la safata amb els motlles plens al forn a 160 graus durant 35 minuts (vigilant de tant en tant perquè no es cremi).
- Passat aquest temps, pujar el forn a la màxima i posar-lo en mode gratinador un minut.
- Apagar el forn i deixar-lo obert 10 minuts.
- Treure els mini cheesecakes del forn i de la safata i deixar refredar a temperatura ambient.
- Posar a la nevera i deixar reposar tota la nit.
- A l'endemà, desemmotllar (o no) i servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada