Mini cheesecakes

Avui presentem una recepta que, a part de ser unes postres boníssimes i refrescants, també són perfectes per fer un esmorzar o berenar diferent. 

Pastís de formatge (en format mini cheesecakes): 



Ingredients (per a 10 unitats)
  • 350 grams de formatge crema (tipus Philadelphia). 
  • 100 grams de galetes bàsiques (tipus galetes Maria). 
  • 45 grams de mantega. 
  • 85 grams de sucre blanc. 
  • 2 ous. 
  • 1 cullerada sopera de farina. 
  • 10 motlles de magdalena de silicona. 

Elaboració: 
  1. Per a la base de galeta: 
    1. Picar els 100 grams de galetes. 
    2. Desfer la mantega al microones posant-la a màxima potència de 10 segons (remoure) en 10 segons. 
    3. Barrejar la mantega desfeta amb la galeta picada de manera que quedi tot ben integrat. 
    4. Posar els motlles en una safata de forn. 
    5. Omplir la base dels 10 motlles amb la barreja de galeta i mantega, compactant amb una cullera. 
    6. Reservar la safata amb els motlles. 
  2. Posar el forn a preescalfar a 160 graus. 
  3. En un recipient, posar els dos ous i batre'ls bé. 
  4. Afegir el formatge crema i remoure perquè s'integri bé amb els ous.
  5. Afegir també el sucre i la cullerada de farina. 
  6. Remenar, i quan es tingui una massa homogènia, omplir fins al límit els motlles de silicona. 
  7. Quan el forn estigui calent, posar la safata amb els motlles plens al forn a 160 graus durant 35 minuts (vigilant de tant en tant perquè no es cremi). 
  8. Passat aquest temps, pujar el forn a la màxima i posar-lo en mode gratinador un minut. 
  9. Apagar el forn i deixar-lo obert 10 minuts. 
  10. Treure els mini cheesecakes del forn i de la safata i deixar refredar a temperatura ambient. 
  11. Posar a la nevera i deixar reposar tota la nit. 
  12. A l'endemà, desemmotllar (o no) i servir. 

Bon profit!

Comentaris