Avui presentem una recepta que, a part de ser unes postres boníssimes i refrescants, també són perfectes per fer un esmorzar o berenar diferent. 
Pastís de formatge (en format mini cheesecakes): 
Ingredients (per a 10 unitats): 
- 350 grams de formatge crema (tipus Philadelphia).
 - 100 grams de galetes bàsiques (tipus galetes Maria).
 - 45 grams de mantega.
 - 85 grams de sucre blanc.
 - 2 ous.
 - 1 cullerada sopera de farina.
 - 10 motlles de magdalena de silicona.
 
- Per a la base de galeta:
 - Picar els 100 grams de galetes.
 - Desfer la mantega al microones posant-la a màxima potència de 10 segons (remoure) en 10 segons.
 - Barrejar la mantega desfeta amb la galeta picada de manera que quedi tot ben integrat.
 - Posar els motlles en una safata de forn.
 - Omplir la base dels 10 motlles amb la barreja de galeta i mantega, compactant amb una cullera.
 - Reservar la safata amb els motlles.
 - Posar el forn a preescalfar a 160 graus.
 - En un recipient, posar els dos ous i batre'ls bé.
 - Afegir el formatge crema i remoure perquè s'integri bé amb els ous.
 - Afegir també el sucre i la cullerada de farina.
 - Remenar, i quan es tingui una massa homogènia, omplir fins al límit els motlles de silicona.
 - Quan el forn estigui calent, posar la safata amb els motlles plens al forn a 160 graus durant 35 minuts (vigilant de tant en tant perquè no es cremi).
 - Passat aquest temps, pujar el forn a la màxima i posar-lo en mode gratinador un minut.
 - Apagar el forn i deixar-lo obert 10 minuts.
 - Treure els mini cheesecakes del forn i de la safata i deixar refredar a temperatura ambient.
 - Posar a la nevera i deixar reposar tota la nit.
 - A l'endemà, desemmotllar (o no) i servir.
 

Comentaris
Publica un comentari a l'entrada